Om objektet

Nya bostadsrätter på Öster Mälarstrand

Försäljning pågår! Kontakta Mäklarhuset i Västerås för att boka en lägenhet.

I en trivsam småbåtshamn ett stenkast från Mälaren ligger Brf Sirenen. Här planerar vi för 70 smakfulla bostadsrätter om 2-4 rok för dig som inte vill tumma på något i vardagen. Våra hem är välplanerade, miljövänligt byggda och belägna i ett attraktivt område med natur, sjö och centrum nära tillhands.

Ett trivsamt och enkelt liv
Våra hem passar dig som vill ha ut det mesta av livet. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Våra välplanerade lägenheter har alla moderna och bekväma finesser på plats. Exempelvis har nästan alla treor en extra WC och fyrorna har utöver en extra WC även extra dusch. Hemmen är tidsenliga med öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med miljöklassade vitvaror, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

Privat innergård - balkong eller uteplats till alla hem
Innergården är trivsamt utformad och den är privat för er i föreningen. Alla våra hem får en balkong eller uteplats. I vårt hus på 8 våningar får samtliga lägenheter dubbla balkonger eller uteplatser.

Förråd i garageplan till alla
Alla lägenheter får ett eget förråd i garageplan, vissa hem har även ett förråd/klädkammare i bostaden. Det kommer även finnas möjlighet att hyra ett extra förråd.

Parkering och övernattningslägenhet
Vi har planerat för en parkering per bostad. Parkering finns i garageplan och i kvarterets parkeringshus. Cykeln parkerar du tryggt i våra generösa cykelrum. Övernattningslägenhet och gemensamhetslokal finns att hyra. Det ska vara enkelt att bo här!

Upplev din bostad
Under rubriken "Visualiseringar" hittar du vår lägenhetsväljare som gör det enkelt för dig att hitta en bostad. Du kan också se hur solen går ner över husen och få en tjuvtitt in i våra nya hem. Under rubiriken "Länkar" kan du kolla runt i en lägenhet med VR-brillor. Om du inte har egna kan du hämta ett par hos vår mäklarpartner. Du kan även se hur våra hus växer fram med hjälp av Augmented Reality. Ladda ner appen Brf Sirenen (kostnadsfritt) och rikta appen mot bilden i PDF. Fungerar både på skärm och att skriva ut på papper.

Dina inredningsval
Ditt liv är troligen inte helt likt någon annans. Därför finns det flera olika inredningsval som du kan välja mellan. På så sätt kan du sätta en personlig prägel och hitta lösningar som bäst passar dina behov. Man kan se det som att vi tillhandahåller duken som du sedan målar på. Det finns flera kostnadsfria inredningsval och man kan även göra tillval som kostar lite extra. Så du har alla möjligheter att skräddarsy din lägenhet.

Aktiviteter i området
Det finns mycket som lockar i området för lediga dagar. På sommaren är badplatsen och Jollekappseglarna nära till hands ute vid Framnäs. Björnöns löpspår kan nyttjas året om, vintertid är det även en populär plats för pulka- och skidåkning. På sommaren kan du hyra kanot där eller bada på Södra Björnön. Kokpunkten och Steam Hotel har verkligen satt Västerås på kartan med sina äventyrliga och ångande aktiviteter, här kan du njuta av bad och spa, god mat eller en trevlig AW efter jobbet. Barnen trivs som allra bäst i Poesiparken, här leker barnen oavsett väder. De riktigt kalla vinterdagarna när isen frysit till is plogas det upp en säker väg som lockar många med långfärdsskridor eller promenadsugna.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Sirenen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Visningar

Nästa visning: 9 januari

Adress
Vi ses i Bobutiken på Peabs kontor, Ångkraftsvägen 8a, där mäklare berättar med om våra nya mälarnära hem.
Kommentar
Öppen visning - kom förbi så berättar vi mer om Brf Sirenen!
När
16:00-17:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Catrine Ericsson, Mäklarhuset, Eva Tell Rylander, Mäklarhuset

Kommande visningar

  • 20 januari, Kl. 13:00-14:00 - Öppen visning
  • 23 januari, Kl. 16:00-17:00 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Eva Tell Rylander, Mäklarhuset

Mäklare

Telefon: 021-30 50 23

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.