Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västerås2-1302 - Ägirgatan 8

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:3Boarea:85 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 675 kr

Välplanerad trea med balkong mot innergården

Nyproducerad trea med sociala ytor i kök och vardagsrum och härlig balkong ut mot innergården. En extra WC och rymligt badrum med tvättmöjligheter.

Nu är vår nya visningslägenhet färdiginredd, en trea på 85 kvm på fjärde våningen på Ägirgatan 10. Välkommen att kontakta Mäklarhuset i Västerås för att boka en privat visning. Du hittar också bilder från lägenheten och den fina innergården i vårt bildgalleri. Kontakta våra mäklare för privat visning eller anmäl dig till nästa allmänna visning här på hemsidan.

Sirenen står klart och våra grannar har tagit plats i husen i under sommaren. Det finns treor kvar till försäljning i storlek om 80-88 kvm. Se vilka som är tillgängliga i bostadsväljaren här på hemsidan.

För dig som söker flera rum, kan vi nu erbjuda möjligheten till att göra om 3 RoK om 88 kvm till 4 RoK. Vi har också byggt om en av lägenheterna med denna lösning. Kontakta våra mäklare så får du veta mer!

I en trivsam småbåtshamn ett stenkast från Mälaren ligger Brf Sirenen, ett kvarter om 70 smakfulla bostadsrätter om 2-4 rok för dig som inte vill tumma på något i vardagen. Våra hem är välplanerade, miljövänligt byggda och belägna i ett attraktivt område med natur, sjö och centrum nära tillhands.

Ett trivsamt och enkelt liv
Våra hem passar dig som vill ha ut det mesta av livet. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Våra välplanerade lägenheter har alla moderna och bekväma finesser på plats. Exempelvis har nästan alla treor en extra WC och fyrorna har utöver en extra WC även extra dusch. Hemmen är tidsenliga med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med miljöklassade vitvaror, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

Privat innergård - balkong eller uteplats till alla hem
Innergården är trivsamt utformad och den är privat för er i föreningen. Alla våra hem får en balkong eller uteplats. I vårt hus på 8 våningar får samtliga lägenheter dubbla balkonger eller uteplatser.

Förråd i garageplan till alla
Alla lägenheter får ett eget förråd i garageplan, vissa hem har även ett förråd/klädkammare i bostaden. Det kommer även finnas möjlighet att hyra ett extra förråd.

Parkering och övernattningslägenhet
Vi har planerat för en parkering per bostad. Parkering finns i garageplan och i kvarterets parkeringshus. Cykeln parkerar du tryggt i våra cykelrum. Övernattningslägenhet och gemensamhetslokal finns att hyra. Det ska vara enkelt att bo här!

Aktiviteter i området
Det finns mycket som lockar i området för lediga dagar. På sommaren är badplatsen och Jollekappseglarna nära till hands ute vid Framnäs. Björnöns löpspår kan nyttjas året om, vintertid är det även en populär plats för pulka- och skidåkning. På sommaren kan du hyra kanot där eller bada på Södra Björnön. Kokpunkten och Steam Hotel har satt Västerås på kartan med sina äventyrliga och ångande aktiviteter, här kan du njuta av bad och spa, god mat eller en trevlig after work. Barnen trivs som allra bäst i Poesiparken, här leker man oavsett väder. De riktigt kalla vinterdagarna när Mälaren frysit till is plogas det upp en säker väg som lockar många med långfärdsskridor eller promenadsugna.

Vill du veta mer om Öster Mälarstrand och vad som händer i området? Se filmen som Västerås Stad producerat och läs mer här!