Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vår visningslägenhet 4-1501 - vardagsrum ut mot balkong

Öster Mälarstrand, Västerås4-1001 - Notuddsallén 7

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 8Rum:2Boarea:70 kvmUteplats:JaBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 850 kr

Tvåa med uteplats och balkong

En tvåa med perfekt planerade ytor, fint ljusinsläpp, härliga sociala ytor och bra förvaring.

Denna fina tvåa på nedre plan med balkong mot gatan och uteplats mot den härliga innergården har en välplanerad planlösning med fint ljusinsläpp. Här finns härliga sociala ytor och bra förvaring i hall och sovrum. Lägenheten har ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Uteplatsen i anslutning till köket är som gjord för härliga frukostar och luncher. Balkongn ligger i sydläge med utgång från vardagsrummet och utnyttjas fint för umgänge med familj och vänner.

Kv Sirenen står klart och våra grannar har tagit plats i husen i under sommaren. Det finns treor kvar till försäljning i storlek om 80-88 kvm. Se vilka som är tillgängliga i bostadsväljaren här på hemsidan.

För dig som söker flera rum, kan vi nu erbjuda möjligheten till att göra om 3 RoK om 88 kvm till 4 RoK. Vi har också byggt om en av lägenheterna med denna lösning. Kontakta våra mäklare så får du veta mer!

I en trivsam småbåtshamn ett stenkast från Mälaren ligger Brf Sirenen, ett kvarter om 70 smakfulla bostadsrätter om 2-4 rok för dig som inte vill tumma på något i vardagen. Våra hem är välplanerade, miljövänligt byggda och belägna i ett attraktivt område med natur, sjö och centrum nära tillhands.

Ett trivsamt och enkelt liv
Våra hem passar dig som vill ha ut det mesta av livet. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Våra välplanerade lägenheter har alla moderna och bekväma finesser på plats. Exempelvis har nästan alla treor en extra WC och fyrorna har utöver en extra WC även extra dusch. Hemmen är tidsenliga med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med miljöklassade vitvaror, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

Privat innergård - balkong eller uteplats till alla hem
Innergården är trivsamt utformad och den är privat för er i föreningen. Alla våra hem får en balkong eller uteplats. I vårt hus på 8 våningar får samtliga lägenheter dubbla balkonger eller uteplatser.

Förråd i garageplan till alla
Alla lägenheter får ett eget förråd i garageplan, vissa hem har även ett förråd/klädkammare i bostaden. Det kommer även finnas möjlighet att hyra ett extra förråd.

Parkering och övernattningslägenhet
Vi har planerat för en parkering per bostad. Parkering finns i garageplan och i kvarterets parkeringshus. Cykeln parkerar du tryggt i våra cykelrum. Övernattningslägenhet och gemensamhetslokal finns att hyra. Det ska vara enkelt att bo här!

Aktiviteter i området
Det finns mycket som lockar i området för lediga dagar. På sommaren är badplatsen och Jollekappseglarna nära till hands ute vid Framnäs. Björnöns