Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmaberg, VästeråsB1201 - Släggargatan 1K

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:3Boarea:74 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 175 kr

FIN GAVELTREA MED STOR BALKONG!

Välkomna till denna välplanerade trea med 74 effektivt utnyttjade kvadratmeter. Här erbjuds ett ljust gavelläge och en generös balkong!

Denna fina gaveltrea har fönster i tre väderstreck och en härlig balkong ut mot föreningens gröna innergård. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med en trevlig bardisk som avgränsning. Master bedroom har gott om garderober och badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Hitta hem i Tallgläntan!
Känslan att hitta hem i ett redan uppvuxet och levande område, där allt du behöver redan finns, är något extra. Brf Tallgläntan ligger just så, här bor du bland stora villor och flerfamiljshus med både hyresrätter och bostadsrätter. Området är klart och en skön mix där det bara är för dig att flytta in och ta del av härligheten.
Vårt nya tillskott i området, Brf Tallgläntan, kommer inrymma totalt 40 lägenheter i två flerbostadshus och åtta parhus i vår populära modell Sången. Välkommen hem!

I Brf Tallgläntan lever du ett smidigt vardagsliv med allt du behöver på nära håll, förskolor, skolor och arbeten. Men också härlig grönska, ett bra utbud av mataffärer och lokala restauranger.

Malmaberg är ett tryggt område med allt serverat på lagom avstånd. Snäppet längre bort väntar både Stenby med ett flertal butiker och gym samt Skiljebo centrum. Här finns matbutiker, sjukhus, mysiga restauranger och kaféer, frisör, bank, apotek, bibliotek och butiker.

Flera förskolor och skolor
I området finns också flera skolor: Malmabergsskolan F-6, grundskolan Äventyret F-9 samt förskolorna Östra Malmabergs förskola, Förskolan Ekot och Förskolan Hagatrollet. På närbelägna Finnslätten, bara ett stenkast bort väntar många arbetstillfällen. Här finns också bland annat en multisporthall där bland annat Friskis & Svettis har en lokal.

Västerås city väntar 3 km hemifrån. Tar du cykeln är du där på 10 minuter och väljer du att kliva på buss nr 4, som går alldeles i närheten, är du där på åtta minuter. I city ligger också Västerås centralstation och resecentrum varifrån du snabbt och enkelt kan ta dig vidare till bland annat Stockholm.

Smarta kvadratmetrar
Svanenmärkta Brf Tallgläntan består av tvåor och treor samt åtta stycken fyror i form av parhus i två plan. Här har vi satsat på yteffektiva lägenheter med en flexibel planlösning. I treorna på 74 kvm går det till exempel att justera planlösningen utifrån hur du vill ha det. Och våra smarta tvåor på 35 kvm är ritade med en avskild sovplats för att använda ytan på bästa sätt.
Samtliga balkonger och uteplatser till lägenheterna vetter mot innergården. Detta skapar trivsamma gröna ytor i sydostligt läge.

Parhusen är väl genomtänkta och ritade för att vara både luftiga och yteffektiva - som gjort för en barnfamilj. Sången erbjuder två fullstora sovrum som ligger avskilt på övervåningen med allrum, klädkammare och wc/dusch, samt förråd som kan användas som sovrum. På entréplan finns badrum med

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet