Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Malmaberg, VästeråsB1202 - Släggargatan 1K

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:2Boarea:35 kvmBalkong:JaAvgift:1 995 kr

VÄLPLANERAD TVÅA MED BALKONG!

Välkommen till 35 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök samt en härlig balkong!

Denna tvåa har öppen planlösning i kök och vardagsrum och balkongen i anslutning till köket. Ett trevligt sovrum och badrum som är helkaklat och utrustat med kombimaskin och handdukstork.

Hitta hem i Tallgläntan!
Känslan att hitta hem i ett redan uppvuxet och levande område, där allt du behöver redan finns, är något extra. Brf Tallgläntan ligger just så, här bor du bland stora villor och flerfamiljshus med både hyresrätter och bostadsrätter. Området är klart och en skön mix där det bara är för dig att flytta in och ta del av härligheten.
Vårt nya tillskott i området, Brf Tallgläntan, kommer inrymma totalt 40 lägenheter i två flerbostadshus och åtta parhus i vår populära modell Sången. Välkommen hem!

I Brf Tallgläntan lever du ett smidigt vardagsliv med allt du behöver på nära håll, förskolor, skolor och arbeten. Men också härlig grönska, ett bra utbud av mataffärer och lokala restauranger.

Malmaberg är ett tryggt område med allt serverat på lagom avstånd. Snäppet längre bort väntar både Stenby med ett flertal butiker och gym samt Skiljebo centrum. Här finns matbutiker, sjukhus, mysiga restauranger och kaféer, frisör, bank, apotek, bibliotek och butiker.

Flera förskolor och skolor
I området finns också flera skolor: Malmabergsskolan F-6, grundskolan Äventyret F-9 samt förskolorna Östra Malmabergs förskola, Förskolan Ekot och Förskolan Hagatrollet. På närbelägna Finnslätten, bara ett stenkast bort väntar många arbetstillfällen. Här finns också bland annat en multisporthall där bland annat Friskis & Svettis har en lokal.

Västerås city väntar 3 km hemifrån. Tar du cykeln är du där på 10 minuter och väljer du att kliva på buss nr 4, som går alldeles i närheten, är du där på åtta minuter. I city ligger också Västerås centralstation och resecentrum varifrån du snabbt och enkelt kan ta dig vidare till bland annat Stockholm.

Smarta kvadratmetrar
Svanenmärkta Brf Tallgläntan består av tvåor och treor samt åtta stycken fyror i form av parhus i två plan. Här har vi satsat på yteffektiva lägenheter med en flexibel planlösning. I treorna på 74 kvm går det till exempel att justera planlösningen utifrån hur du vill ha det. Och våra smarta tvåor på 35 kvm är ritade med en avskild sovplats för att använda ytan på bästa sätt.
Samtliga balkonger och uteplatser till lägenheterna vetter mot innergården. Detta skapar trivsamma gröna ytor i sydostligt läge.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av vår nyproduktion Brf Treudden. Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet