Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västerås, GideonsbergBrf Tegnérlunden 5

Slutsålt
Tillträde:Efter överenskommelseBostäder:63Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boyta:46-101 kvmPris:1 550 000-2 795 000 krAvgift:2 358-5 513 kr

Nya hem i Gideonsberg

Slutsålt i populära Tegnérlunden 5.

Tegnérlunden 5 är slutsålt. Är du intresserad av ny bostad i Tegnérlunden planerar vi just nu för vår sista etapp i området, Brf Tegnérporten. Välkommen att titta in på projektets hemsida och göra en intresseanmälan!

Det är bekvämt och skönt att ha nära hem
Att bo i Tegnérlunden betyder att du alltid har nära hem. Det är lätt att ta sig hem efter en shoppingdag i city, efter en promenad eller löptur längs med ån eller hem till din partner efter en lång dag på jobbet. I Tegnérlunden får du ett hem med omedelbar närhet till grönområden och friluftsliv utan att du för den delen behöver ge avkall på stadens bekvämligheter. Här har du butiker, service och kommunikationer runt knuten. Det vackra strövområdet Mårtens Hage ligger precis intill och samtidigt är det bara ca 1,5 km till centrum. I Tegnérlunden skapar vi välbyggda och smart planerade hem för dig som vill bo i lugna kvarter nära naturen men ändå på kort avstånd från sus och dus i Västerås city.

Kontaktpersoner
Casper Israelsson

Casper IsraelssonSkandiaMäklarna0709-50 54 94Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt