Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Tegnérlunden 6

Gideonsberg, Västerås10-1303 - Patentgatan

Reserverad
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 5Rum:2Boyta:47 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:2 605 kr

Optimalt planerad tvåa med rymliga sociala ytor

Varmt välkommen till denna drömlägenhet - en optimalt planerad, modern och helt nybyggd tvåa om 47 kvadratmeter med utsikt mot den lummiga innergården

I natursköna Gideonsberg fortsätter det nya bostadsområdet Tegnérlunden att växa fram. I Brf Tegnérlunden 6 skapar vi nya hem nära city och kommunikationer, där du finner grönområden runt knuten.

I Brf Tegnérlunden 6 skapar vi 46 moderna lägenheter, 2-3 rok. Storleken på våra bostäder varierar från 47-80 kvm.
Alla hem får en balkong eller uteplats med gott om utrymme för sina utemöbler. Härifrån får du en strålande utsikt över park och stad. Mellan husen i kvarteret finns en skyddad innergård med gröna ytor och gott om plats att umgås med vännerna.

Gemensamhetslokal och garage
När du flyttar in i Brf Tegnérlunden 6 får du också tillgång till en gemensamhetslokal som vi skapar i ett eget hus. På gården hittar du låsbar cykelparkering med tak, lägenhetsförråd och miljöhus med sopsortering och under mark finns garaget som håller din bil varm och fin även under de kallaste vintermånaderna.

Bostadsrätterna i Brf Tegnérlunden 6 är hem för moderna människor som vet att man kan ställa krav på sitt boende. Den här bostadsrättsföreningen är platsen för dig som vet att du kan få välbyggda, smart planerade hem med underbar närhet till friluftsliv utan att du för den delen behöver ge avkall på bekvämligheter som nära till butiker och service.

Hem för alla behov
Brf Tegnérlunden 6 passar dig som går in i en ny livssituation. En plats för dig som letar efter ditt första egna hem, för dig som har hittat en speciell person att dela livet och vardagen med eller för dig som har bott i stor villa men nu vill ha ett mer lättskött boende. Hur din livssituation än ser ut, finns här något som bör passa dig. Här kan du välja mellan välplanerade lägenheter från 2-3 rok.
Ditt nya hem kännetecknas av ljus och rymd som blir en naturlig del av boendet med öppna planlösningar och välplacerade fönster. Lägenheterna är lätta att möblera vilket gör att du har möjlighet att anpassa ditt hem efter olika tillfällen så som en middag för de närmaste, en stor kräftskiva, barn som kommer på helgbesök eller kanske tillökning i familjen. Självklart får alla hem en generös uteplats eller balkong där du kan njuta av grönskande omgivningar.

Nära natur och stad
Tegnérlunden 6 ligger med drömläge i ett lugnt kvarter med allt du behöver nära till hands! Granne med Ica Ettan och intill grönområdet Mårtens Hage, perfekt för morgonens joggingtur eller helgens picknick. Granne med Tegnérlunden ligger också Ringvallen IP, lättillgängligt för en match med grannar och goda vänner. Samtidigt bor du bara en kort promenad från allt Västerås har att erbjuda med shopping, restauranger, småbåtshamn, nöjen och kultur.

För dig med ett aktivt friluftsliv finns Rocklundaskogen inte långt bort, där du hittar tre motionsslingor med elljusspår, den längsta är 10 km, en mountainbikebana på 6-7 kilometer och en kortare ridslinga. På vintern spåras det i både natur- och konstsnö i området.

Anmäl ditt intresse och få löpande information!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Tegnérlunden 6? Anmäl ditt intresse och vi håller dig uppdaterad om visningar och andra nyheter om våra nya hem i Tegnérlunden i Västerås.


Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Patrik Janerin

Patrik JanerinFastighetsbyrån021-15 13 29Kontakta mig via e-post

Caroline Sjöstrand

Caroline SjöstrandFastighetsbyrån070-868 52 09Kontakta mig via e-post