Om projektet

NYA BOSTADSRÄTTER PÅ GIDEONSBERG

I Gideonsberg växer det nya, gröna bostadsområdet Tegnérlunden fram. Kvarteren är mycket populära och vi planerar nu för vår sjätte etapp - Brf Tegnérlunden 6. Lägenheter planeras om 2-3 rum och kök, med moderna bekvämligheter och tidsenliga planlösningar.

I Tegnérlunden får du ett hem med omedelbar närhet till grönområden och friluftsliv utan att du för den delen behöver ge avkall på stadens bekvämligheter. Här har du butiker, service och kommunikationer runt knuten. Det vackra strövområdet Mårtens Hage ligger precis intill och samtidigt är det bara ca 1,5 km till centrum.

Närheten till E18 och bra kommunikationer till centralstationen gör det enkelt att ta sig till och från hemmet för resor eller pendling till arbete.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Tegnérlunden 6? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär. Säljpremiär planeras till sommar/höst 2018.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Visualiseringar

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Carolina Uttersköld, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 070-144 88 40

Caroline Sjöstrand, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 070-868 52 09

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.