Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västerås, GideonsbergBrf Tegnérporten

Kommande
Säljstart:2020Bostäder:36Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4

Nya hem i populära Gideonsberg - nära till allt!

På omtyckta och trivsamma Tegnérlunden planerar vi nu vår sista etapp i kvarteret, med närhet till city, park och kommunikationer.

Tegnérlunden ligger med drömläge i ett lugnt kvarter med allt du behöver nära till hands! Granne med Ica Ettan och intill grönområdet Mårtens Hage, perfekt för morgonens joggingtur eller helgens picknick. Granne med Tegnérlunden ligger också Ringvallen IP, lättillgängligt för en match med grannar och goda vänner. Samtidigt bor du bara en kort promenad från allt Västerås har att erbjuda med shopping, restauranger, småbåtshamn, nöjen och kultur.

Emausskolan med årskurs F-6 ligger granne med området och flera förskolor finns på Gideonsberg, Haga och Malmaberg.

Här planerar vi nya hem om 2-4 RoK, alla med balkong eller uteplats. Mellan husen i kvarteret finns en skyddad innergård med gröna ytor och gott om plats att umgås med vännerna.

Gemensamhetslokal och garage
I Tegnérporten får du också tillgång till en gemensamhetslokal som finns i ett eget hus i kvarteret. På gården hittar du låsbar cykelparkering med tak, lägenhetsförråd och miljöhus med sopsortering och under mark finns garaget som håller din bil varm och fin även under de kallaste vintermånaderna.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Västerås? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Du som står gjort en intressanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?