Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västerås, GideonsbergBrf Tegnérporten

Kommande
Säljstart:2020Bostäder:36Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4

Nya hem i populära Gideonsberg - nära till allt!

På omtyckta och trivsamma Tegnérlunden planerar vi nu vår sista etapp i kvarteret, med närhet till city, park och kommunikationer.

Här bor du i optimalt läge, med grönområden åt ena hållet och city åt andra. Du behöver inte välja, du har allt precis där du är. Ta en skön löprunda i grönområdet Mårtens Hage, promenera in till Västerås city eller njut hemma på balkongen. Eftersom det här är sista etappen i ett redan etablerat bostadsområde, med en trivsam mix av flerbostadshus, radhus och villor, kommer du kunna ta del av hela utbudet på så fort du flyttar in.

I området finns flera förskolor och skolor. Den som ligger närmast är Emausskolan med årskurs F-6. Perfekt promenadavstånd för att lämna och hämta eller för barn som kan gå själva till skolan. Ännu fler förskolor och skolor finns på Gideonsberg, Haga och Malmaberg.

Västerås city väntar bara 1,5 kilometer bort. Vill du ta bussen dit har du hållplatsen alldeles utanför dörren. Och du som hellre cyklar tar enkelt din cykel i det låsbara cykelförrådet och trampar iväg till city på sex snabba minuter. I city ligger också Västerås central och resecentrum, varifrån du snabbt och enkelt kan ta dig vidare till bland annat Stockholm.

Precis här i ditt närområde, Gideonsberg finns mataffärer, träningsmöjligheter och annat du kan tänkas behöva. Tar du dig några kvarter längre bort blir utbudet ännu större. Och i Västerås city finns precis allt - shopping, bio, kaféer, restauranger, kulturliv och nöje.

Husen och bostäderna
På gården har vi satsat på en myllrande utemiljö som delas med flera föreningar, genom samfälligheten Tegnérlunden. Här har vi skapat grönskande sittplatser, perfekt för en välbehövlig paus eller för trevliga pratstunder med dina grannar. Lägenheterna med uteplats har vi försett med en skyddande häck. Och för små leksugna väntar hela tre lekplatser i närheten.

Det här är sista etappen i Tegnérlunden fördelade på tvåor, treor och en fyra. Genomtänkta nya hem med öppen planlösning, vissa med en inbjudande, men samtidigt avgränsande bardisk samt praktiska klädgarderober. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Bara att välja solläge.

I Svanenmärkta Brf Tegnérporten är det du som ska känna dig som hemma. Därför erbjuder vi flera personliga tillval, för att du själv ska kunna bestämma vilken kulör du vill ha på väggarna, typen av köksluckor, om du vill ha en annan typ av golv än de ekgolv från Kährs som vi valt. Oavsett vad du väljer har vi satsat på fina material och bra kvalitet.

Miljö runt omkring
Brf Tegnérporten ligger nära grönområden och nära city. Du behöver aldrig välja bort, utan bara ta det du är mest sugen på för stunden. Kanske en fotbollsmatch på Ringvallen IP eller en löprunda i Mårtens Hage. Eller varför inte en picknick i det gröna. Om du inte bara sitter och njuter på balkongen så klart.

Gemensamhetslokal och garage
I Tegnérporten får du också tillgång till en gemensamhetslokal som finns i ett eget hus i kvarteret. På gården hittar du låsbar cykelparkering med tak, lägenhetsförråd och miljöhus med sopsortering och under mark finns garaget som håller din bil varm och fin även under de kallaste vintermånaderna.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Västerås? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Du som står gjort en intressanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?