Öster Mälarstrand, Västerås11-1001 - Poseidongatan

Till salu
Tillträde:Preliminärt kvartal 3 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:71 kvmHiss:JaUteplats:JaPris:2 999 900 krAvgift:5 559 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Nästa visning:

Välkommen på öppen visning! Vi ses i visningslägenheten på Ägirgatan 10 där vi presenterar våra nya bostäder på Öster Mälarstrand. Passar inte visningstiden? Välkommen att kontakta mäklaren på 072- 456 00 98 oss så löser vi det.

Läs mer

Trea med härliga ytor och uteplatsmot gården.

Välplanerad trea för dig som söker rymliga ytor för socialt umgänge. Förrådsutrymme i lägenheten som genom ett tillval möjliggör drömmen om ett stort skafferi i köket. Uteplatsen ligger i ett trivsamt läge mot innergården.

På härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge vid Ägirgatans parkstråk och granne med Siréntorget planerar vi för ett nytt kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. I vår andra etapp, Brf Skeppet bygger vi ett sexvåningshus med allt från ettor till fyror – ljusa och luftiga hem med spännande planlösningar, allt från compact living med härlig uteplats längst ner till takvåningar med snedtak och takkupor högst upp.

Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge.
I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer, träningsmöjligheter, skolor och förskolor. I kvarteret ligger prisbelönta bageriet Bread & Sweets där du kan köpa nybakt frukost- och fikabröd. En kort promenad från hemmet ligger även restaurang Bryggans med sin fina uteservering vid småbåtshamnen. 

I vår första etapp - Brf Parkstråket ryms 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar. Mer än hälften av lägenheterna här är sålda men ännu finns det fina lägen kvar. Läs mer om grannprojektet här! 

Få din bostad att kännas som hemma
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet andas bostaden av tidlös skandinavisk stil med en ljus och neutral bas. Våra kök har hög kvalitet och standardstilen är framtagen för att passa de flesta - släta vita luckor och vita vitvaror. Vi har även tagit fram fyra inspirationsstilar som alla har sin egen karaktär.
Läs mer om dessa här

Svanenmärkt för miljön
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Skeppet certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet.
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här

Anmäl ditt intresse
Är du intresserad av vårt projekt på Öster mälarstrand? 
Du som anmält intresse för projektet får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!


Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
 • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

 • Bilpool
 • Cykelpool
 • Cykelverkstad
 • Laddningsplatser för elbil
 • Informationstavlor i trapphus gällande VL lokaltrafik
 • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
 • Odlingslådor på innergården
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte