Om objektet

Småhus på Lillhamra

På Lillhamra Södra planerar vi för 6 småhus av vår populära husmodell Vänern. Det är lätt att förstå varför den har blivit så populär. På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter som krävs för en barnfamilj samtidigt som du slipper betala för några onödiga ytor. Vill du ha lite extra svängrum kan du välja en tillbyggnad på 9 kvadratmeter.

Dina inredningsval
Ditt liv är troligen inte helt likt någon annans. Därför finns det flera olika inredningsval som du kan välja mellan. På så sätt kan du sätta en personlig prägel och hitta lösningar som bäst passar dina behov. Man kan se det som att vi tillhandahåller duken som du sedan målar på. Det finns flera kostnadsfria inredningsval och man kan även göra tillval som kostar lite extra. Så du har alla möjligheter att skräddarsy din lägenhet.

Lillhamra - en ny växande stadsdel
Lillhamra är en ny stadsdel för dig med aptit på livet!
Här bor du i ett naturskönt område nära Mälaren samtidigt som du har Västerås centrum och bra kommunikationer på bekä¤mt avstånd. Lillhamra är perfekt för dig som njuter av naturen eller som vill att dina barn ska kunna leka i skog och mark. Här har du närhet till naturreservatet Björnön med möjligheter till bad, motion, skidåkning, skridskoturer eller en skön picknick med familjen. För de fotbollsintresserade finns fotbolls- planerna vid Hamre IP och de hästintresserade i familjen kan få massor av upplevelser på Hamre ridcenter. Men trots stor tillgång till naturen har du alla möjliga bekvämligheter inom nära räckhåll, så som Hälla köpcentrum, bra busskommunikationer, cykelstråk, närheten till motorvägen och Västerås flygplats och därmed hela Europa som ligger lyxigt nära.

Välkommen hem
En bostad är mycket mer än fyra väggar och ett tak. Det är din trygga borg, platsen där du laddar batterierna, ser barnen växa upp och där minnen skapas. Vi på Peab bygger prisvärda, energisnåla och välplanerade bostäder för den moderna familjen. Tack vare smarta konstruktioner och nästan 60 ås erfarenhet av att bygga älskade hem för familjer runt om i Sverige skapar vi bostäder där du kommer att vilja tillbringa många långa stunder framöver.

Är du intresserad av våra småhus på Lillhamra. Lämna en intresseanmälan eller ta kontakt med våra mäklare direkt.

Alla bilder

Kontakt

Calle Juhlin, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 021-15 78 70

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.