Stadsskogen, Alingsås2-1202 - Bergkullegatan 4A

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:81 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:5 366 kr

Välkommen till Stadsskogens högsta punkt!

Vill du bo naturnära med den perfekta kombinationen av stadsnära och friluftsliv? Då är bostadsrätterna i Brf Bergkullen något för dig!

Naturnära bostadsrätter med skön kvarterskänsla
Vill du kunna gå ut i skogen alldeles runt hörnet, njuta av en fantastisk utsikt och bo i ett kvarter med nära till skola, affär och ett aktivt föreningsliv? Då har du hittat rätt! På Stadsskogens högsta läge kommer vi att bygga 51 bostadsrätter. Här kan man trivas oavsett när eller var i livet man befinner sig. Vi kallar det Livskvalitet. En helt vanlig dag.

I Brf Bergkullen finns ett boende för alla. Alltifrån en mindre tvåa för den som söker sitt första boende till en stor femma för den som är trött på huset och trädgården, och allt däremellan. Husen är ritade och anpassade för platsen och placerade för att möta omgivande terräng. Alla lägenheter kommer ha minst en stor balkong eller uteplats. Parkerar gör du enkelt på en parkering som bara tillhör dig.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början med Induktionshäll och integrerad diskmaskin. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna på Bergkullegatan byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Vi kontaktar dig
Dröm dig bort en stund på vår hemsida och inspireras av livet i en nybyggd bostad. Under försäljningsmaterial finns prislista, säljbroschyr och planritningsbroschyr, bostadsväljare hittar du under fliken bostäder. Gör en intresseanmälan så kontaktar Fastighetsbyrån dig och lotsar dig vidare på vägen.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte