Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Stadsskogen, Alingsås2-1203 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:55 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Pris:2 195 000 krAvgift:4 126 kr

51 nyproducerade lägenheter i Stadsskogen

Vill du bo naturnära med den perfekta kombinationen av stadsnära och friluftsliv? Då är våra kommande bostadsrätter något för dig!

Välkommen på digital säljpremiär!

Nu är köpanmälan öppen fram till och med den 3 november kl 12.00.
Därefter kommer vi att kontakta er. Vill du träffa oss personligen är du välkommen till Fastighetsbyrån i Alingsås på lördag den 30:e oktober från kl 12.00. Boka din tid på 0322-170 25

Med bästa läge i Stadsskogen, på områdets högsta punkt med vyer över vackra Mjörn planeras 51 lägenheter i tre bostadsrättshus. Hitta hem i ett område med fantastisk natur och endast 10 minuter till Alingsås Centrum. Idag finns inte Bergkullegatan med på karta utan kommer färdigställas i god tid till inflyttning. Gatan kommer ha blandad bebyggelse med de tre punkthusen på en sida, och på andra sidan gatan kommer 10 småhus byggas av oss på Peab Bostad.

Husen är ritade och anpassade för platsen och placerade för att möta omgivande terräng. Alla lägenheter kommer ha minst en stor balkong eller uteplats, från 14-18 kvm. Det kommer även finnas möjlighet för varje boende att hyra markparkeringsplats.

Ta chansen att vara med från början
Säljpremiären går av stapeln den 27 oktober, men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet .

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna på Bergkullegatan byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.