Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Stadsskogen, Alingsås2-1303 - Bergkullegatan 4A

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:55 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:4 126 kr

51 nyproducerade lägenheter i Stadsskogen

Vill du bo naturnära med den perfekta kombinationen av stadsnära och friluftsliv? Då är våra kommande bostadsrätter något för dig!

Välkommen till Stadsskogens högsta punkt!

Hitta hem i ett område med fantastisk natur och endast 10 minuter till Alingsås Centrum och underbara vyer mot sjön Mjörn. Här är det enkelt att känna sig hemma. Med naturen som närmsta granne är llugn och ro är lika självklart som barnskratt och spring i benen.

Husen är ritade och anpassade för platsen och placerade för att möta omgivande terräng. Alla lägenheter kommer ha minst en stor balkong eller uteplats. Parkerar gör du enkelt på en parkering som bara tillhör dig.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna på Bergkullegatan byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Vi kontaktar dig
Dröm dig bort en stund på vår hemsida och inspireras av livet i en nybyggd bostad. Gör en intresseanmälan så kontaktar Fastighetsbyrån dig och lotsar dig vidare på vägen.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet