Stadsskogen, Alingsås3-1104 - Bergkullegatan 6A

Till salu
Tillträde:Höst/Vinter 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:3Boarea:75 kvmBalkong:JaHiss:JaGemensamma utrymmen:Förråd ingår med automatisk nyttjanderätt.Pris:2 995 000 krAvgift:5 838 kr

3-1104

Erbjudande - bo 12 månader avgiftsfritt!* Välplanerad 3 RoK med stor härlig balkong på första våning med goda förvaringsmöjligheter.

Naturnära bostadsrätter med skön kvarterskänsla
Vill du kunna gå ut i skogen alldeles runt hörnet, njuta av en fantastisk utsikt och bo i ett kvarter med nära till skola, affär och ett aktivt föreningsliv? Då har du hittat rätt! På Stadsskogens högsta läge kommer vi att bygga 51 bostadsrätter. Här kan man trivas oavsett när eller var i livet man befinner sig. Vi kallar det Livskvalitet. En helt vanlig dag.

I Brf Bergkullen finns ett boende för alla. Alltifrån en mindre tvåa för den som söker sitt första boende till en stor femma för den som är trött på huset och trädgården, och allt däremellan. Husen är ritade och anpassade för platsen och placerade för att möta omgivande terräng. Alla lägenheter kommer ha minst en stor balkong eller uteplats. Parkerar gör du enkelt på en parkering som bara tillhör dig.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna på Bergkullegatan byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Vi kontaktar dig
Dröm dig bort en stund på vår hemsida och inspireras av livet i en nybyggd bostad. Under försäljningsmaterial finns prislista, säljbroschyr och planritningsbroschyr, bostadsväljare hittar du under fliken bostäder. Gör en intresseanmälan så kontaktar vår mäklare dig och lotsar dig vidare på vägen.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I den här bostaden bor du hållbart på ett enkelt sätt - den är skapad för att vara bra både för miljön och för dig som ska bo i den. Här kan du och din familj leva och må bra i många år. Bostaden är svanenmärkt.

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering
  • Giftfria golv- och skåpsluckor
  • Låg energiförbrukning
  • Individuell elmätning, du har koll på hur mycket energi ditt hem förbrukar
  • Grönt bolån

I din förening:

  • Rörelsestyrd belysning
  • Miljörum med källsortering för enkel återvinning av material och avfall
  • Möjlighet till laddplats som tillval
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte