Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrum. Illustrationshus från liknande hus på annan ort. Ändringar kan fö...

Alingsås, StadsskogenBergkullegatan

Kommande
Tillträde:2022/2023Bostäder:10Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillorRum:3-4Boarea:140-140 kvm

Välplanerade villor i attraktiva Stadsskogen

I attraktiva Stadsskogen planeras just nu 10 välplanerade villor. Sätt din egen prägel på din nya villa med hjälp av Peabs personliga inredare!

Expansiva och attraktiva Stadsskogen är området som har allt, här finns en blandning av villor, radhus, hyresrätter och bostadsrätter. I denna del av kvarteret på Bergkullegatan planeras 10 småhus om ca 140 kvm med natur- och sjönära läge samt närhet till vardagens alla nödvändigheter!

Välutrustat redan från början med möjlighet att välja inredningsdetaljer
Vid det personliga mötet i vår inredningsbutik får du möjlighet att sätta din egen prägel redan från början. Vi på Peab ger dig, utifrån vår långa erfarenhet av att bygga bostäder, ett urval av kvalitativa produkter att välja på.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Fast pris!
Du köper huset med totalentreprenad och får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då husen säljs till ett fast pris, utan budgivning.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?