Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Stadsskogen, AlingsåsHus 10 - Bergkullegatan 19

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:VillorRum:5Boarea:140 kvmTomtyta:616 kvmUteplats:Ja

Välplanerade villor i attraktiva Stadsskogen

I attraktiva Stadsskogen planeras just nu 10 välplanerade villor. Sätt din egen prägel på din nya villa med hjälp av Peabs personliga inredare!

Välkommen på digital säljpremiär!

Nu är köpanmälan öppen fram till och med den 3 november kl 12.00.
Därefter kommer vi att kontakta er. Vill du träffa oss personligen är du välkommen till Fastighetsbyrån i Alingsås på lördag den 30:e oktober från kl 12.00. Boka din tid på 0322-170 25

Välutrustat redan från början med möjlighet att välja inredningsdetaljer
Vid det personliga mötet i vår inredningsbutik får du möjlighet att sätta din egen prägel redan från början. Vi på Peab ger dig, utifrån vår långa erfarenhet av att bygga bostäder, ett urval av kvalitativa produkter att välja på.

Ta chansen att vara med från början
Säljpremiären går av stapeln den 27 oktober, men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet .

Fast pris!
Du köper huset med totalentreprenad och får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Dessutom vet du exakt vad slutsumman kommer att hamna på då husen säljs till ett fast pris, utan budgivning.