Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Interiör visualiseringsbild

Alingsås, StadsskogenBostadsrätter Bergkullegatan

Kommande
Tillträde:Preliminärt 2023Bostäder:51Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5Boarea:55-128 kvm

51 nyproducerade lägenheter i Stadsskogen

Vill du bo naturnära med den perfekta kombinationen av stadsnära och friluftsliv? Då är våra kommande bostadsrätter något för dig!

Med bästa läge i Stadsskogen, på områdets högsta punkt med vyer över vackra Mjörn planeras 51 lägenheter i tre bostadsrättshus. Hitta hem i ett område med fantastisk natur och endast 10 minuter till Alingsås Centrum.

Husen är ritade och anpassade för platsen och placerade för att möta omgivande terräng. Alla lägenheter kommer ha minst en stor balkong eller uteplats, från 14-18 kvm. Det kommer även finnas möjlighet för varje boende att hyra markparkeringsplats.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär. Vi planerar att säljstarta våren 2021.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna på Bergkullegatan byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?