Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Borås, NorrmalmBostadsrätter Norrmalm

Kommande
Tillträde:Preliminärt 2023/2024Bostäder:60Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4

Bo bland tallhöjderna på populära Norrmalm

Vill du bo i en idyllisk stadsel med den perfekta kombinationen av stadspuls och friluftsliv? Då är våra kommande bostadsrätter något för dig!

Hitta hem i en av Borås mest attraktiva stadsdelar Norrmalm. Vi planerar just nu ca 60 nyproducerade bostäder med balkong där den charmiga talldungen blir din närmsta granne. På Norrmalm bor du med ett fantastiskt läge samt goda busskommunikationer till Borås Centrum, Borås Högskola och Knalleland. På andra sidan gatan finns en omtyckt förskola och en kort promenad bort finns Kypesjön med dess fina naturområden, motionsslingor och badplatser.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär. Vi planerar att säljstarta 2021.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från några av Sveriges bästa leverantörer och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna på Norrmalm byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?