Om projektet

Nya moderna bostäder i Stadsskogen

Nu planerar vi för fler nya bostäder i expansiva Stadsskogen!
I Brf Ädellövskogen kommer du att kunna välja bland 40 lägenheter i storlekar om 2-4 rok, alla med en balkong, uteplats eller terrass som bjuder på sjöglimtar av Mjörn. De nya bostäderna ligger i centrum i Stadsskogen, granne med Träffpunkten, förskola, skola och nära till både natur och fina badplatser. Härifrån är det behagligt cykelavstånd till Alingsås centrum med affärer, caféer och all övrig tänkbar service.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max. Vår ambition är att alla lägenheter ska ha minst en stor balkong och ett rejält förråd.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Ädellövskogen kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna in en intresseanmälan redan idag så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär, som planeras till våren 2018.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Felix Borg, Fastighetsbyrån

Fastighetsmäklare

Telefon: 0322-30 34 12

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.