Om projektet

BEKYMMERSFRITT BOENDE MELLAN SJÖ OCH CENTRUM

Bostadsrätter i populära och expansiva Stadsskogen!
Stadsskogen är ett område som erbjuder en skön blandning av villor, radhus, hyresrätter och bostadsrätter. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med naturen precis utanför och närhet till vackra Mjörn. Förutom närheten till friluftsliv bor du också med bekvämt cykelavstånd till Alingsås centrum med dess utbud.

Ljusa och välplanerade lägenheter
De två punkthusen i Brf Ädellövsskogen består av 38 lägenheter om 2-4 rum och kök. Ljusa välplanerade hem, alla med en väl tilltagen balkong, uteplats eller terrass. Gemensamt för lägenheterna är att man kommer in i ett kapprum med bra möjligheter till förvaring av skor och ytterkläder avskilt från resten av lägenheten. Därutöver finns sovrum i olika antal beroende på lägenhetsstorlek, samtliga med nära samband till klädförvaring och hygienrum. Balkongerna är placerade i söder, väster eller österläge för att ge dig bästa solchans. Lägenheterna på takvåningarna bjuder även på sjöglimtar över Mjörn.

Gemensamma utemiljöer
Ovanpå garaget finns en upphöjd grön yta med en gemensam uteplats. Hela Ädellövsskogen med dess fina kvaliteter och vackra omgivningar finns naturligt med som en extra bonus.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Ädellövsskogen kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna in en intresseanmälan redan idag så säkrar du din köplats och vi kommer att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär, som planeras till våren 2018

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Felix Borg, Fastighetsbyrån

Fastighetsmäklare

Telefon: 0322-30 34 12

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.