Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Med reservation för ändringar

Stadsskogen, Alingsås11002 - Stadsskogsgatan 44

Såld
Tillträde:2021-01-18Byggnadstyp:BostadsrättVåning:1 / 5Rum:3Boarea:76 kvmHiss:JaAvgift:4 529 kr

Lägenhet med generös balkong

Nytt, fräscht, hög materialstandard och stor balkong. Möjlighet att göra inredningsval i ett personligt möte med Peabs kundansvarig.

På första plan med balkong om hela 16 m² ligger denna trerummaren i Brf Ädellövsskogen. Lägenheten är väl genomtänkt och bra förvaringsmöjligheter genom både klädkammare, skjutdörrsgarderob samt ett externt förråd. Möjlighet finns för den som önskar ändra planlösningen till en större umgängesyta mellan kök och vardagsrum genom att ta bort en vägg till ena sovrummet. Det är även möjligt att göra ett tillval på gäst-wc istället för klädkammaren.

Materialvalen går i klassisk ekparkett, vitmålade väggar och kök samt badrum kommer från Vedum. Parkeringsplats finns till alla lägenheter i garage eller utomhus.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår bland annat värme, bredband IP-telefoniabonnemang. När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars hantverkarhjälp för att till exempel skruva upp hatthylla eller gardinstänger.

Parkering
Garage mellan husen i direkt anslutning till entrén. Det kommer även finnas parkeringsplatser utomhus.

Välj pris - ingen budgivning!
Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Kontaktpersoner
Felix Borg

Felix BorgFastighetsbyrån0322-30 34 12Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?