Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Med reservation för ändringar

Stadsskogen, Alingsås11402 - Stadsskogsgatan 44

Såld
Tillträde:2021-01-20Byggnadstyp:BostadsrättVåning:5 / 5Rum:4Boarea:99 kvmHiss:JaAvgift:5 581 kr

Högst upp

Terrass i tre väderstreck högst upp i huset. Fyra rum kan göras om till tre rum om man önskar en större umgängesyta.

En av Brf Ädellövsskogens fyra taklägenheter finns denna lägenhet med terrass i tre väderstreck! Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ena utgången till terrassen finns. En gästtoalett och ett större badrum med tvätt. En klädkammare i hallen och en i direkt anslutning till det största sovrummet. Köks- och badrumsinredning kommer från Vedum. För den som önskar sätta sin egen prägel i lägenheten går det att göra tillval och färgval på såväl kakel i badrum som kökslucka och golv.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår bland annat värme, bredband IP-telefoniabonnemang. När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars hantverkarhjälp för att till exempel skruva upp hatthylla eller gardinstänger.

Parkering
Garage mellan husen i direkt anslutning till entrén. Det kommer även finnas parkeringsplatser utomhus.

Välj pris - ingen budgivning!
Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Kontaktpersoner
Felix Borg

Felix BorgFastighetsbyrån0322-30 34 12Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?