Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Med reservation för ändringar

Stadsskogen, Alingsås21101 - Stadsskogsgatan 46

Såld
Tillträde:2021-01-21Byggnadstyp:BostadsrättVåning:2 / 5Rum:3Boarea:76 kvmHiss:JaAvgift:4 529 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning!

Läs mer

Bekymmersfritt boende mellan sjö och centrum!

Grannprojektet Brf Sjöutsikten sålde slut rekordsnabbt. Nu fortsätter utbyggnaden av populära Stadsskogen i Alingsås.

Moderna lägenheter för livets alla skeden
Lägenheterna bygger generellt på principen att utnyttja de fyra hörnen med möjlighet till fönsterpartier i två väderstreck. Gemensamt för alla lägenheter är att man kommer in i ett kapprum med bra möjligheter till förvaring av skor och ytterkläder avskilt från resten av lägenheten. Därutöver finns sovrum i olika antal beroende på lägenhetsstorlek, samtliga med nära samband till klädförvaring och hygienrum. De senare har tvättmaskin och torktumlare, ovan dessa en rejäl bänkskiva för tvätthantering och överskåp för förvaring. .

Lägenheterna har bra grundstandard. Ljusa och fina lägenheter med kök från Vedum, vitvaror från Electrolux och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. På golven ligger generellt ekparkett. I hallen ligger det klinker innanför dörren för att stå emot sten, grus och vatten.

Möjligheterna att påverka planlösningarna
Ett antal frånvalsväggar och inredningsalternativ ger möjlighet att skapa en personlig boendemiljö efter egna behov. Lena Stenström är Peabs kundansvarig och din personliga kontaktperson från och med köpet fram till inflyttning.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår bland annat värme, bredband IP-telefoniabonnemang. När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars hantverkarhjälp för att till exempel skruva upp hatthylla eller gardinstänger.

Parkering
Garage mellan husen i direkt anslutning till entrén. Det kommer även finnas parkeringsplatser utomhus.

Välj pris - ingen budgivning!
Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Kontaktpersoner
Felix Borg

Felix BorgFastighetsbyrån0322-30 34 12Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?