Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Med reservation för ändringar

Stadsskogen, Alingsås21104 - Stadsskogsgatan 46

Såld
Tillträde:2021-01-21Byggnadstyp:BostadsrättVåning:2 / 5Rum:4Boarea:88 kvmHiss:JaAvgift:5 133 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning!

Läs mer

Två balkonger

Nyproduktion som du faktiskt har möjlighet att själv kunna påverka.

Två balkonger, ena i söder och ena i väster. Valmöjlighet om du göra om lägenheten till 3 rok och på så sätt få ett större vardagsrum. Hög standard från start med kök och badrumsinredning från Vedum, fullutrustade kök och badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. För den som önskar ingår även möte med kundansvarig hos Peab för att diskutera ev tillval. En fördel som många uppskattar. Nyproduktion som du faktiskt har möjlighet att själv kunna påverka.

Möjligheterna att påverka planlösningarna
Ett antal frånvalsväggar och inredningsalternativ ger möjlighet att skapa en personlig boendemiljö efter egna behov. Lena Stenström är Peabs kundansvarig och din personliga kontaktperson från och med köpet fram till inflyttning.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår bland annat värme, bredband IP-telefoniabonnemang. När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars hantverkarhjälp för att till exempel skruva upp hatthylla eller gardinstänger.

Parkering
Garage mellan husen i direkt anslutning till entrén. Det kommer även finnas parkeringsplatser utomhus.

Välj pris - ingen budgivning!
Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Kontaktpersoner
Felix Borg

Felix BorgFastighetsbyrån0322-30 34 12Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?