Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Med reservation för ändringar

Stadsskogen, Alingsås21203 - Stadsskogsgatan 46

Såld
Tillträde:2021-01-21Byggnadstyp:BostadsrättVåning:3 / 5Rum:2Boarea:63 kvmHiss:JaAvgift:3 941 kr

Modern lägenhet med stor balkong

Vill du vara med och påverka hur just din lägenhet ska se ut finns det möjlighet att göra tillval enligt tillvalskatalogen.

Våning tre av fem. Två rum och kök fördelat på 63 kvm. Sovrum med plats för dubbelsäng och en hel väg med skjutdörrsgarderob. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen. Balkongen är L-formad och når två väderstreck. Fullutrustat kök med kyl, frys, diskmaskin, ugn, micro och spishäll. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Vill du vara med och påverka hur just din lägenhet ska se ut finns det möjlighet att göra tillval enligt tillvalskatalogen.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår bland annat värme, bredband IP-telefoniabonnemang. När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars hantverkarhjälp för att till exempel skruva upp hatthylla eller gardinstänger.

Parkering
Garage mellan husen i direkt anslutning till entrén. Det kommer även finnas parkeringsplatser utomhus.

Välj pris - ingen budgivning!
Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Kontaktpersoner
Felix Borg

Felix BorgFastighetsbyrån0322-30 34 12Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?