Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Med reservation för ändringar

Stadsskogen, Alingsås21304 - Stadsskogsgatan 46

Såld
Tillträde:2021-01-22Byggnadstyp:BostadsrättVåning:4 / 5Rum:4Boarea:88 kvmHiss:JaAvgift:5 133 kr

Balkong i både söder och väster!

Ett modernt boende med alla bekvämligheter man kan önska. Bekvämt boende som det bara är att flytta in i och börja bo.

Kvadratsmart fyra på våning 4 av 5 med balkong som vetter åt både söder och väster. Balkongen är på 19 kvm och den nås från vardagsrumsdelen. Inne i lägenheten finns badrum med tvättmöjlighet, gästtoalett, klädkammare och tre sovrum. Vill man kan man enkelt välja att göra om lägenheten till en trea och få ett större vardagsrum. Välj det som passar just dig bäst. När du köper nyproduktion av Peab har du möjlighet att själv kunna påverka din månadskostnad till föreningen. Du kan välja att betala ett grundpris för bostaden eller ett högre pris och sänka din månadsavgift till föreningen. Du väljer efter dina ekonomiska förutsättningar. Ett bekvämt boende i Alingsås mest växande stadsdel!

Möjligheterna att påverka planlösningarna
Ett antal frånvalsväggar och inredningsalternativ ger möjlighet att skapa en personlig boendemiljö efter egna behov. Lena Stenström är Peabs kundansvarig och din personliga kontaktperson från och med köpet fram till inflyttning.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår bland annat värme, bredband IP-telefoniabonnemang. När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars hantverkarhjälp för att till exempel skruva upp hatthylla eller gardinstänger.

Parkering
Garage mellan husen i direkt anslutning till entrén. Det kommer även finnas parkeringsplatser utomhus.

Välj pris - ingen budgivning!
Att köpa en bostad är en av de största affärerna du gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd bostad till verklighet erbjuder vi på Peab ett flexibelt prissystem. Du väljer själv om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift om det passar dig bättre. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Kontaktpersoner
Felix Borg

Felix BorgFastighetsbyrån0322-30 34 12Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?