Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Radhusen i Brf Ängen har uteplatser i söderläge.

Vänersborg, Holmängs HageBrf Ängen

Försäljning pågår
Tillträde:Prel. hösten 2021Bostäder:32Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus, Rad-/Kedje-/ParhusRum:2-5Boarea:54-110 kvmPris:1 098 000-2 448 000 krAvgift:3 710-6 337 kr

Drömläget i Vänersborgs nya stadsdel Holmängs Hage

Bo granne med skogslivet, nära centrum och strand. Lägenheter och radhus i skön miljö med balkong eller uteplats.

Lantlig charm nära centrum
I lugna omgivningar som präglas av grönska och närheten till vattnet, bygger vi Brf Ängen, 32 bostadsrätter i trivsamma hus i 2-3 plan. Välj mellan lägenheter i varierande storlekar, vissa i etage och rymliga radhus. Här får du ett skönt vardagsliv med gångavstånd till Vänerns strandpromenad och badplats samt med närhet till centrums butiker, kaféer och kommunikationer. I Brf Ängen finns något för alla!

Allt för en aktiv fritid
Omgivnade grönområden och närheten till både Göta älv och Vänern ger dig tillgång till många vackra promenadstråk, motionsslingor och utegym. Mataffärer finns cirka en kilometer från Holmängs Hage och i närområdet finns även gym och annan service. För barnfamiljen finns flera skolor att välja bland.

Läs om Pernilla och Mikael som köpt en trea!

Shoppingtur med dopp
Bra gång- och cykelbanor tar dig snabbt in till centrum, med cykel tar det cirka tio minuter. I Vänersborgs mysiga centrum finns kaféer, restauranger och trevliga inredningsbutiker sida vid sida. Efter en dag på stan kan du gå ner till Vänerns strand för ett svalkande bad - perfekt en solig sommardag!

Utmärkt pendlingsläge
Vänersborg erbjuder ett bra läge kommunikativt för dig som pendlar. Från Centralstationen kan du ta tåget till Göteborg på under en timme och till Trollhättan på cirka en kvart. Snabbtåg avgår dagligen till Stockholm, samt flera förbindelser till Karlstad, Oslo, Borås och Skövde. Busstrafiken är också väl utbyggd både inom kommunen och till grannstaden Trollhättan.

Välplanerade och yteffektiva lägenheter
Brf Ängen består av sex flerbostadshus och två radhuslängor. Välj mellan 2-3 RoK samt 4:or i etage - alla lika välplanerade. Varje kvadratmeter tas tilll vara och vi ger dig hem med gott om förvaringsutrymmen. Alla lägenheter har öppen planlösning och balkong eller uteplats. Bor du i markplan får du dess utom nyttja den lilla gräsytan nedanför din uteplats.

För dig som söker något större erbjuder våra fyror ett bekvämt boende i etage med generösa hörnbalkonger i den eftertraktade södersolen! Oavsett vilken lägenhet du väljer får du ett hem med sobra och ljusa materialval. Köket är utrustat med moderna vitvaror såsom ugn och micro i högskåp. Helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till alla lägenheter ingår ett kallförråd på gården.

Familjevänliga radhus
Våra radhuslägenheter erbjuder ett trivsamt boende i två plan med sociala ytor på entréplan och sovrummen avskilt på ovanvåningen. Här bor du med 5 RoK fördelade på 110 kvm med dubbla badrum, båda med dusch. Ett av badrummen är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket har bra arbetsytor, ugn och mikro i arbetshöjd. På baksidan finns en väl tilltaget trädäck i söderläge och på övre plan en fransk balkong.

Lekplats och skola
På området kommer kommunen att bygga en lekplats och på andra sidan av Östra vägen en ny trähusskola, F-6, som ska vara färdigställd i maj 2023.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab kan välja mellan två prisalternativ. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fasta priser, som alltid när Peab bygger.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Nyheter

Nya bostäder i Vänersborg

Nära till centrum och nära till pendeltåg. Men ändå i en lantlig miljö nära Vänern och älven. Intresset för nya bostadsområdet Holmängs Hage i Vänersborg är stort och för Peab är projektet en fullträff. "Våra bostäder hamnar närmast skogen och nature...