Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Vänersborg, Holmängs HageBrf Ängen

Kommande
Säljstart:September 2019Bostäder:32Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus, Rad-/Kedje-/ParhusRum:2-5Boyta:54-110 kvm

Ny stadsdel i Vänersborg. Naturnära men ändå nära till centrum med stadens utbud!

Lägenheter och radhus i skön miljö med balkong eller uteplats.

Bostadsrätter i ny attraktiv stadsdel
Holmängs Hage är ett stort bostadsprojekt i Vänersborg som nu växer fram till en expansiv och attraktiv stadsdel. I området kommer Peab bygga bostadsrätter och här blir natur och service en del av din vardag. Förutom områdets egna fördelar har du gångavstånd in till Vänersborgs centrum med sitt utbud av shopping, bio och restauranger.

Välplanerade bostadsrätter
Bostäderna i Brf Ängen består av ett 32 bostadsrätter i flerfamiljshus och radhus i storlekarna 2-5 rum och kök, 2:orna är på 54 kvm, 3:orna på 68 kvm och 4:orna på 95 kvm. Radhuslägenheterna blir i två plan på 110 kvm. Samtliga lägenheter är välplanerade och yteffektiva. Perfekt för den mindre barnfamiljen, när villan blivit för stor eller när du helt enkelt vill bo i närheten av Vänersborgs centrum.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab ikommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet. Säljpremiär planeras till hösten 2019.

Kontaktpersoner
Jeanette Åberg

Jeanette ÅbergPeab0725-33 44 15Kontakta mig via e-post