Bostäderna genomsyras av en välplanerad öppenplanlösning utan onödiga ytor. V...

Holmängs Hage, Vänersborg13C - Lantgårdsvägen 13C

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:5Boarea:110 kvmUteplats:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:6 337 krIngår i avgiften:Bredband

Familjevänligt radhus i två plan, 5 rum och kök på 110 kvm

En riktig boendepärla för dig som vill bo grönt och skönt men samtidigt ha närhet till allt i centrum.

Välkommen till våra trevliga radhus på Holmängen!
Radhusen är ett trivsamt boende i två plan med sociala ytor på entréplan och sovrummen avskilt på ovanvåningen. Här bor du med fem rum och kök fördelade på 110 kvm. På baksidan finns ett väl tilltaget trädäck i söderläge och på övre plan en fransk balkong. Stilrent kök med vitvaror från Electrolux. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. Till alla radhus tillhör ett separat kallföråd på gården.

Gott om parkering
Brf Ängen ligger längst in på den lokala gatan och är fri från genomfartstrafik. På gården har vi planerat för 37 boendeparkeringar och alla har möjlighet att hyra minst en parkeringsplats. Utöver detta finns sex gästparkeringar. Vi har förberett alla parkeringar för framtida installation av laddstolpar för elbil och motorvärmare. Åtta av platserna har elbilsladdning. I Brf Ängen bor du i ett cykelvänligt område och självklart finns det gott om cykelparkeringar, varav de allra flesta är under tak. I mitten av gården finns ett gemensamt miljöhus med källsortering och därtill ytterligare två platser för att slänga hushållssopor.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Fast pris - ingen budgivning
Lägenheterna säljs till fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Svante Olofsson

Svante OlofssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 52Kontakta mig via e-post

Lotta Andersson

Lotta AnderssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 51Kontakta mig via e-post

Hur vill du inreda ditt nya hem?