Interiörvisualisering kök/vardagsrum från lägenhet. Färg på vägg är tillval.

Holmängs Hage, Vänersborg7A - Lantgårdsvägen 7A

Såld
Tillträde:2021-10-26Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:68 kvmUteplats:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:4 502 krIngår i avgiften:Bredband

Välplanerad 3 rum och kök på 68 kvm med uteplats

En riktig boendepärla för dig som vill bo grönt och skönt men samtidigt ha närhet till allt i centrum.

Här finner ni en mycket välplanerad trerummare där man har tänkt på att utnyttja varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Direkt innanför ytterdörren finner du en bra klädkammare samt två extra garderober plus städskåp. Köket är välplanerat och här finns alla möjligheter att sätta sin egen prägel då det finns många läckra luckor och kulörer att välja emellan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till samvaro. Önskar man dra sig tillbaka till sitt egna rum finns här två bra sovrum med bra förvaring.

Gott om parkering
Brf Ängen ligger längst in på den lokala gatan och är fri från genomfartstrafik. På gården har vi planerat för 37 boendeparkeringar och alla har möjlighet att hyra minst en parkeringsplats. Utöver detta finns sex gästparkeringar. Vi har förberett alla parkeringar för framtida installation av laddstolpar för elbil och motorvärmare. Åtta av platserna har elbilsladdning. I Brf Ängen bor du i ett cykelvänligt område och självklart finns det gott om cykelparkeringar, varav de allra flesta är under tak. I mitten av gården finns ett gemensamt miljöhus med källsortering och därtill ytterligare två platser för att slänga hushållssopor.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Två prisalternativ - ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab kommer att kunna välja mellan två prisalternativ. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Svante Olofsson

Svante OlofssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 52Kontakta mig via e-post

Lotta Andersson

Lotta AnderssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 51Kontakta mig via e-post

Hur vill du inreda ditt nya hem?