Interiörvisualisering kök/vardagsrum från lägenhet. Färg på vägg är tillval.

Holmängs Hage, Vänersborg9D - Lantgårdsvägen 9D

Såld
Tillträde:2021-10-26Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:4Boarea:96 kvmBalkong:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:5 212 krIngår i avgiften:Bredband

4 rum och kök i etage på 96 kvm med två balkonger

En riktig boendepärla för dig som vill bo grönt och skönt men samtidigt ha närhet till allt i centrum.

Välkommen till denna läckra etagelägenhet med indragen hörnbalkong i bästa söderläge! I denna härliga etagelägenhet finner du de sociala ytorna på nedre plan och en våning upp den mer privata sovavdelningen. Lägenheten erbjuder två helkaklade badrum där ni har möjlighet att sätta in ett badkar på övre plan. Bra förvaring i form av två klädkammare. Vi erbjuder en bra grundstandard i lägenheten men om du vill sätta din egen prägel finns det flera läckra inredningsval att göra.

Gott om parkering
Brf Ängen ligger längst in på den lokala gatan och är fri från genomfartstrafik. På gården har vi planerat för 37 boendeparkeringar och alla har möjlighet att hyra minst en parkeringsplats. Utöver detta finns sex gästparkeringar. Vi har förberett alla parkeringar för framtida installation av laddstolpar för elbil och motorvärmare. Åtta av platserna har elbilsladdning. I Brf Ängen bor du i ett cykelvänligt område och självklart finns det gott om cykelparkeringar, varav de allra flesta är under tak. I mitten av gården finns ett gemensamt miljöhus med källsortering och därtill ytterligare två platser för att slänga hushållssopor.

Nybyggt och bekymmersfritt
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Allting är orört och du kan möblera som du vill utan att behöva tänka på gamla märken i golvet eller borrhål i väggarna. Det är en trygghet att veta att man kan koncentrera sig helt på att bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Två prisalternativ - ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab kommer att kunna välja mellan två prisalternativ. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Svante Olofsson

Svante OlofssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 52Kontakta mig via e-post

Lotta Andersson

Lotta AnderssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 51Kontakta mig via e-post

Hur vill du inreda ditt nya hem?