Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Bo med utsikt över Boulognerskogen och sjön

Skövde, Norra EkedalBrf Boulognerskogen

Kommande
Säljstart:Våren 2022Tillträde:Prel. våren 2024Bostäder:60Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boarea:50-106 kvm

Stadsliv i parken

Centala bostäder med sjö och parkutsikt. Nära shopping, resecentrum och allt som vardagen kräver.

På norra Ekedal i centrala Skövde planerar vi för 60 kvadratsmarta bostadsrätter. Samtliga lägenheter får balkong/terrass med utsikt över Boulognerskogen och sjön. Inom gångavstånd finns all kommersiell och social service. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till det mesta och som vill få ut så mycket som möjligt av livet.

Yteffektiva lägenheter med mycket förvaring
Flytta in i ett svanenmärkt och kvadratsmart hem där du får ut så mycket som möjligt av ditt boende. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem. Din lägenhet innehåller de ytor och funktioner du behöver till vardags. Får du gäster finns en övernattningslägenhet att nyttja. Självklart har vi även planerat för din bil, under husen byggs parkeringsdäck där föreningens garageplatser kommer att vara belägna.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Norra Ekedal kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Välj pris - Ingen budgivning
De som väljer att köpa en bostadsrätt på Norra Ekedal kommer att kunna välja pris. Förutom vårt grundpris kan du välja att köpa din lägenhet till ett lägre pris och istället betala en högre månadsavgift, eller ett högre pris som ger en lägre månadsavgift. Ditt val av pris påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Priserna kommer att presenteras närmare försäljningsstart. När du väljer att teckna förhandsavtal med oss betalar du ett förskott mellan 50 000-125 000 kr där summan baseras på lägenhetens storlek. Detta är den enda förhandsbetalningen du gör innan inflyttningen.

Ta chansen att vara med från början
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Du får också förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

NYHET! Detaljplanen har vunnit laga kraft och arbetet med projektet startas upp igen!

Välkommen att göra din intresseanmälan, så att vi kan hålla dig uppdaterad!

Kontaktpersoner
Rikard Nero

Rikard NeroLänsförsäkringar Fastighetsförmedling0730-58 21 17Kontakta mig via e-post

Sara Ståhl

Sara StåhlLänsförsäkringar Fastighetsförmedling0500-774 080Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?