Om projektet

Nya moderna bostäder i Gamlestaden

Det kommer att hända mycket i Gamlestaden de närmaste åren. Stadsdelen genomgår en förnyelse med nya bostäder, nytt resecentrum på Gamlestadstorget och i SKF:s gamla lokaler kommer ett nytt affärscentrum att byggas. Precis invid Säveån i Gamlestadens anrika fabriksområde planerar vi för 117 moderna bostadsrätter om 1-3 rok i tre huskroppar omgivna av en trivsam ånära utemiljö.

Närhet till allt
Gamlestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. På gångavstånd från de nya bostäderna hittar man både service och butiker. Göteborgs centrum ligger bara några minuter bort med spårvagn eller cykel. Dessutom finns flera förskolor och skola i närheten. Det nya resecentrumet ligger bara ett stenkast bort och blir en ny knutpunkt i östra Göteborg. Här kommer resenärerna att erbjudas effektiva byten med korta gångavstånd mellan tåg, spårvagn och buss. Restid till Centralstationen är 6 minuter. Gamlestaden ligger även nära en mängd aktiviteter så som sportanläggningen i Kviberg - Sveriges största multisportarena. Dessutom finns redan simhall, bowlinghall och flera gym och -träningscenter i närheten av de nya bostäderna.


Ett modernt boende i olika storlekar
Brf Gamlestads Brygga kommer att rymma lägenheter för de flesta. Här planeras allt från välplanerade mindre lägenheter med ett rum och kök, till rymligare alternativ om 3 rok. Alla bostäder får egen balkong och på husets högsta våning kommer den gemensamma takterrassen att vara belägen. I Brf Gamlestads Brygga ska man kunna hitta sitt första egna hem samtidigt som det ska finnas lägenheter för de som längtar bort från trädgårdsarbete och vill ha ett bekvämt hem i city.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en lägenhet i Brf Gamlestads Brygga kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett planeringsskede för projektet men lämna gärna in din intresseanmälan redan idag så kommer vi att kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär som planeras till vår/sommar 2017.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt