Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Kajliv vid Gamlestads Brygga. Med reservation för ändringar.

Göteborg, GamlestadenBrf Gamlestads Brygga

Försäljning pågår
Tillträde:Kvartal 1 2020Bostäder:117Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-2Boyta:70-77 kvmPris:4 665 000-4 865 000 krAvgift:3 386-3 636 kr

Nästa visning:

Välkommen på stomvisning!

Läs mer

Främsta läget i Göteborgs mest sprudlande stadsdel

Brf Gamlestads Brygga ligger bara några minuters spårvagnsfärd från centrala Göteborg. Här byggs Gamlestaden ut med nya moderna bostäder och handel.

Precis invid Säveån i Gamlestadens anrika fabriksområde är vi i full gång och bygger 117 moderna bostadsrätter om 1-3 rok i tre huskroppar med spännande arkitektur. Det kommer att hända mycket i Gamlestaden de närmaste åren. Stadsdelen genomgår en förnyelse med nya bostäder, nytt resecentrum på Gamlestadstorget och i SKF:s gamla lokaler kommer ett nytt affärscentrum att byggas.

Njut av livet på översta plan!
Som många av er vet fick projektet en flygande start och i nuläget är det bara ett fåtal lägenheter kvar i projektet. Vi är därför glada att kunna berätta att de bostäder vi har kvar är något alldeles extra. Dessa studiolägenheter mellan 70 - 77 kvm ligger högst upp i huset på våning 8. Här bor man högt och ostört över staden. Förutom möjlighet att njuta av den gemensamma takterrassen får 3 av lägenheterna egna terrasser på 15 kvm. Är du på jakt efter fantastiskt utsikt är det här du ska bo.

Dessutom har du själv tillfälle att påverka din planlösning då alla lägenheter kommer i 2 olika utföranden. Även om huset ännu inte är färdigbyggt har du redan nu möjlighet att få se din nya utsikt via vår nya balkongväljare (du hittar länken längre ner på sidan). Luta dig tillbaka och njut.

Närhet till allt
Gamlestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. På gångavstånd från de nya bostäderna hittar man både service och butiker. Göteborgs centrum ligger bara några minuter bort med spårvagn eller cykel. Dessutom finns flera förskolor och skola i närheten. Det nya resecentrumet ligger bara ett stenkast bort och blir en ny knutpunkt i östra Göteborg. Här kommer resenärerna att erbjudas effektiva byten med korta gångavstånd mellan tåg, spårvagn och buss. Restid till Centralstationen är 6 minuter. Gamlestaden ligger även nära en mängd aktiviteter så som sportanläggningen i Kviberg - Sveriges största multisportarena. Dessutom finns redan simhall, bowlinghall och flera gym och -träningscenter precis i närheten.

Nytt och modernt boende högst upp i huset
Försäljningsstarten av Brf Gamlestads Brygga blev en succé och i nuläget har vi endast ett fåtal lägenheter kvar i projektet. Vi är därför glada att kunna berätta att de bostäder vi har kvar är något alldeles extra. Dessa studiolägenheter mellan 70 - 77 kvm ligger högst upp i huset på våning 8. Här bor man högt och ostört över staden. Förutom möjlighet att njuta av den gemensamma takterrassen får 3 av lägenheterna egna terrasser på 15 kvm. Är du på jakt efter fantastisk utsikt är det här du ska bo.

Ingen budgivning!
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!