Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Kajliv vid Gamlestads Brygga. Med reservation för ändringar.

Gamlestaden, GöteborgC21105 - Gamlestads Brygga 11

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 8Rum:1Boyta:35 kvmAvgift:2 132 kr

Främsta läget i Göteborgs mest sprudlande stadsdel

Bara några minuters spårvagnsfärd från centrala Göteborg utvecklas Gamlestaden med nya moderna bostäder och handel. Välkommen till Gamlestads Brygga!

Gamlestaden blir Göteborgs nya centrala mötesplats
Gamlestaden står inför en förvandling som kommer att göra stadsdelen till en av Göteborgs mest intressanta och centrala. Mitt i händelsernas centrum bygger Peab 117 nya lägenheter mittemellan Säveån och torgets puls. Med Västtrafiks nya resecentrum, Säveåns lugna vatten och helt nybyggda kvarter blir det här den givna mötesplatsen i den nya stadsdelen. Hotell, handel, kontor och service skapar puls och gör att du inte behöver gå många steg utanför dörren för att ta en kaffe och titta på folk.

Genomtänkt boende vid Säveåns kajkant
Redan när man ser de tre huskropparna på avstånd förstår man att detta är något utöver det vanliga. Göteborg må vara en kuststad men det är inte många platser där du kan bo i lägenhet och praktiskt taget ha balkongen ovanför vattnet. I Brf Gamlestads Brygga väljer du mellan ljusa lägenheter om 1-3 rok med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, vissa har två. Du kan också njuta av soltimmarna på de 20 kvadratmeter stora, gemensamma takterrasserna som återfinns högst upp i respektive hus. Med söderläge och vindskyddande väggar i tre väderstreck kan läget inte bli bättre.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. I närheten finns flera bilpooler och i grannhuset kommer föreningens garageplatser vara belägna. Reser du hellre med cykel bygger vi cykelställ i tre våningar på bottenplan - tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Närhet till allt
Gamlestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. Det är gångavstånd till dagis, skolor, service och restauranger. Endast en hållplats bort ligger aktivitetområdet Kviberg. Här kan du hålla dig sysselsatt med både vanliga och ovanliga idrotter. Allt från beachvollyboll, skateboard och fotboll till längdskidåkning i en av Sveriges modernaste inomhusanläggningar.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en lägenhet i Brf Gamlestads Brygga kommer att kunna välja pris! Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!