Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Njut av utsikten på föreningens takterrass. Med reservation för ändringar.

Gamlestaden, GöteborgC31702 - Gamlestads Brygga 17

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:8 / 8Rum:2Boyta:69 kvmAvgift:3 349 kr

Främsta läget i Göteborgs mest sprudlande stadsdel

Välkommen till en exklusiv takvåning med dubbla balkonger. Här bor du med magnifik utsikt över Säveåns vatten och endast några min till Göteborg C.

Välkommen till en exklusiv takvåning med balkonger i både söder- och västerläge. Här bor du med magnifik utsikt över Säveåns vatten mitt i pulserande och trendiga Gamlestaden. Bostaden är fördelad på rymliga två rum och kök alternativt som en enda stor studiolägenhet. Ett modernt boende av högsta klass där du dessutom är garanterad en garageplats! Om du söker ett modernt, centralt boende med dubbla balkonger och tillgång till garage är den här bostaden ett utmärkt val!

Takvåningen har en generös takhöjd med 3 meter i nock som högsta punkt. Karaktäristiska snedtak, takkupor och takfönster gör bostaden tillsammans med takhöjden alldeles unik. Ljusinsläpp från tre väderstreck med fantastiskt utsikt över Göteborg och Säveån (se vyer från Balkongväljaren). Köket från Vedum håller högsta klass. Den öppna planlösningen innebär att matlagning och socialt umgänge är lika med ett. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsmicro och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Badrummet har självklart både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här ett tvättställ med underskåp, spegelskåp, wc och en duschhörna med glasväggar. Våningen har genomgående ekparkett och målade väggar i en ljusgrå nyans. Självklart finns det möjlighet att göra ändringar och tillval som passar just dina önskemål. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Brf Gamlestads Brygga består av 117 smarta lägenheter fördelade på tre huskroppar. Redan när man ser de tre huskropparna på avstånd förstår man att detta är något utöver det vanliga. Göteborg är förvisso en kuststad men det är inte många platser där du kan bo i lägenhet och praktiskt taget ha balkongen ovanför vattnet. Föreningen kommer inneha sex lokaler i gatuplan som kommer bidra med stora hyresintäkter. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är cykelrum, barnvagnsrum och tillgång till garage där du som köpare av en takvåning har en garanterad plats. Du kan också njuta av soltimmarna på den 20 kvadratmeter stora, gemensamma takterrassen som återfinns högst upp i huset. Med söderläge och vindskyddande väggar i tre väderstreck kan läget inte bli bättre. Ta hissen ner till gatuplan och du kan antingen sätta dig på kajkanten och koppla av eller gå till Gamlestads Torg och ta del av butiker, caféer och folkliv. Områdets nya resecentrum ligger i anslutning till torget och erbjuder både pendeltågstation och spårvagnshållplats. Gamlestaden är ett klassiskt område i Göteborg som just nu är väldigt expansivt. Att blanda nytt och modernt med gammalt och anrikt tillsammans med det centrala läget gör att området med all säkerhet kommer vara ett av Göteborgs mest populära områden att bo i i framtiden. Här är det dessutom alltid gångavstånd till förskolor, skolor, service och restauranger. Endast en hållplats bort ligger aktivitetsområdet Kviberg. Här kan du hålla dig sysselsatt i en av Sveriges modernaste inomhusanläggningar.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!