Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Nästan 100 kvm takterrass med milsvid utsikt över stad och omgivningar

Göteborg, GamlestadenBrf Gamlestads Plaza

Försäljning pågår
Tillträde:Planerat vinter 2022/23Bostäder:75Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:35-89 kvmPris:2 050 000-4 500 000 krAvgift:2 758-5 186 kr

Bo bland visionärer, bryggmästare och långväga affärsresenärer

Vår första bostadsrättsförening i Gamlestaden bokades upp rekordsnabbt. Nu fortsätter succén med Brf Gamlestads Plaza!

Vårt nyaste tillskott i expansiva Gamlestaden inrymmer 75 välplanerade bostadsrätter, allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två.

Tillval kan fortfarande göras i lägenheterna - Passa på att köpa nu så har du möjlighet att påverka ditt boende.

Försäljningsmaterial
All information hittas under Dokument & länkar och Bostäder och priser längre ner på sidan. Du kan också klicka runt i vår bostadsväljare till höger under rubriken "Välj din bostad" för att se alla lägenheters placeringar och planlösningar.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare och andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Föreningens parkeringsplatser nås enkelt med hiss direkt ner i garaget, flera av platserna är förberedda för elbil. Reser du hellre med cykel finns både cykelverkstad och cykelförråd.

Bo granne med världslitteraturhus, hotell och resecentrum
Brf Gamlestads Plaza blir inte bara ett trivsamt hem åt dig utan fyller också en viktig plats i stadsrummet, tack vare sitt centrala läge. Gamlestaden står inför en förvandling som kommer att göra stadsdelen till en av Göteborgs mest intressanta och centrala. Här bor du mitt i händelsernas centrum, bara ett stenkast från Säveåns lugn och torgets puls. Med Västtrafiks nya resecentrum, Säveåns vatten och helt nybyggda kvarter blir det här den givna mötesplatsen i den nya stadsdelen. Fantastiska kommunikationer finns precis utanför porten, till Göteborg C tar du dig på 6 min utan byte.

Njut av soltimmarna på terrass eller innergård
Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen. Ta hissen de 27 metrarna upp till den nästan 100 kvadratmeter stora terrassen med utsikt över staden och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och upplyst panel som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap att vistas här samtidigt, utan att det känns trångt. En perfekt plats att spendera sköna sommarkvällar med stadens ljusspel på håll. Även innergården är anpassad för skönt uteliv. På det upphöjda trädäcket kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns gott om plats att duka upp långbord. Dessutom finns det ytor som cykelparkering, förråd och upplysta gångar mellan entréerna. Allting kommer att ramas in av vackert mönstrat tegel och växtlighet året om och sedumtak på de mindre gårdsbyggnaderna.

Ingen budgivning - Slutbetalning vid inflyttning!
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Även om du tecknar dig för en lägenhet nu, så sker slutbetalningen i slutet av 2022, i samband med inflyttningen av din nya bostad.

Har du frågor om Brf Gamlestads Plaza eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Frida Thorell, 031-26 90 05 eller frida.thorell@fastighetsbyran.se.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Nyheter

BRF GAMLESTADS PLAZA, Göteborg

Intresset för Gamlestaden i Göteborg är stort och den 27 maj släpps bostäderna i Peab Bostads andra kvarter till försäljning. För att underlätta under rådande omständigheter erbjudes en helt digital väg till den nya bostaden. ...