Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Exteriörvisualisering från innergård. Med reservation för ändringar.

Göteborg, GamlestadenBrf Gamlestads Plaza

Kommande
Säljstart:2020Tillträde:Planerat 2022/2023Bostäder:75Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4

En oas mitt i händelsernas centrum

Grannprojektet Brf Gamlestads Brygga bokades upp rekordsnabbt. Nu fortsätter utbyggnaden av expansiva Gamlestaden.

Det kommer att hända mycket i Gamlestaden de närmaste åren. Stadsdelen genomgår en förnyelse med nya bostäder, nytt resecentrum på Gamlestadstorget och i SKF:s gamla lokaler kommer ett nytt affärscentrum att byggas. Vår första etapp i Gamlestaden bokades upp rekordsnabbt. Nu fortsätter succén med etapp 2.

Närhet till allt
Gamlestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. På gångavstånd från de nya bostäderna hittar man både service och butiker. Göteborgs centrum ligger bara några minuter bort med spårvagn eller cykel. Dessutom finns flera förskolor och skola i närheten. Det nya resecentrumet ligger bara ett stenkast bort och blir en ny knutpunkt i östra Göteborg. Här kommer resenärerna att erbjudas effektiva byten med korta gångavstånd mellan tåg, spårvagn och buss. Restid till Centralstationen är 6 minuter. Gamlestaden ligger även nära en mängd aktiviteter så som sportanläggningen i Kviberg - Sveriges största multisportarena. Dessutom finns redan simhall, bowlinghall och flera gym och träningscenter precis i närheten.

Nytt och modernt boende i olika storlekar
Gamlestads Plaza kommer att rymma lägenheter i flera olika storlekar. Här planeras allt från yteffektiva mindre lägenheter med ett rum och kök, till rymligare alternativ om fyra rum och kök. Här ska man kunna hitta sitt första egna hem samtidigt som det ska finnas lägenheter för de som längtar bort från trädgårdsarbete och vill njuta av ett bekvämt hem i city.

Granne med världslitteraturhus, hotell och resecentrum
Brf Gamlestads Plaza blir inte bara ett trivsamt hem åt dig som flyttar in utan fyller också en viktig plats i stadsrummet, tack vare sitt centrala läge. Därför har arkitekten haft som vision att skapa hus som alla invånare och besökare i Gamlestaden kan dra nytta av. Förutom sitt rustika utseende finns exempelvis bänkar inbyggda i fasaden på bottenplan, tillsammans med verksamhetslokaler som kommer erbjuda både mat, dryck och shopping.

Lummig innergård med plats för både grill och häng
Gården bjuder in till umgänge och avkoppling. Därför är den indelad i tre olika rum. På det upphöjda trädäcket kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns gott om plats att duka upp långbord. På bruksytan kan du plantera blommor, köra innebandymatch eller mecka med cykeln. Dessutom finns det funktionella ytor som cykelparkering, förråd och upplysta gångar mellan entréerna. Allting kommer att ramas in av vackert mönstrat tegel och växtlighet året om i form av träd och klätterväxter, samt sedumtak på de mindre gårdsbyggnaderna.

Njut av soltimmarna på terrassen
Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen högst upp i huset. Ta hissen de 27 metrarna upp till den 90 kvadratmeter stora takterrassen med utsikt över staden och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och upplyst panel som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap att vistas här samtidigt, utan att det känns trångt. En perfekt plats att spendera många sköna sommarkvällar med stadens ljusspel på håll.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en lägenhet i Gamlestads Plaza kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag, så kommer vi att kontakta dig i god tid innan lägenheternas säljpremiär som planeras till 2020.

Kontaktpersoner
Magnus Nolbeck

Magnus NolbeckFastighetsbyrån031-26 90 02Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt