Sovrum 2 rok. Visualiseringsbild från Brf Gamlestads Plaza

Gamlestaden, Göteborg1-1203 - Johan Gertssons gata 11

Såld
Tillträde:Planerat vinter 2022/23Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 8Rum:2Boarea:55 kvmAvgift:3 699 kr

Bo 6 minuter från city med 100 kvm takterrass!

Bo nytt och fräscht med 100 kvm takterrass och grönskande innergård, mitt i centrum för händelsernas utveckling. Välkommen till Gamlestads Plaza!

Brf Gamlestads Plaza rymmer 75 nya hem. Här bor du med spännande arkitektur och smarta detaljer. Takhöjden och det generösa genomgångsljuset skapar rymd oavsett vilken lägenhetsstorlek du väljer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar levande ytor dit man gärna bjuder in vänner, familj och framtida grannar. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två.

Platsvisning i Peabs showroom!
Vi har sedan säljpremiären fått en del frågor och funderingar kring utsiktsvyer och projektets placering. Välkommen på våra visningar på plats i Peabs showroom där vi ger dig information om projektet i sin helhet med fokus på utformning, planlösningar, priser och materialval. Med hänsyn till rådande läge med Covid-19 tar vi endast emot ett föranmälda sällskap. Vi erbjuder även digitala visningar.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Marbodal och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare och andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Föreningens parkeringsplatser nås enkelt med hiss direkt ner i garaget, flera av platserna är förberedda för elbil. Reser du hellre med cykel finns både cykelverkstad och cykelförråd.

Njut av soltimmarna på terrass eller innergård
Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen. Ta hissen de 27 metrarna upp till den nästan 100 kvadratmeter stora terrassen med utsikt över staden och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och upplyst panel som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap att vistas här samtidigt, utan att det känns trångt. En perfekt plats att spendera sköna sommarkvällar med stadens ljusspel på håll. Även innergården är anpassad för skönt uteliv. På det upphöjda trädäcket kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns gott om plats att duka upp långbord. Dessutom finns det ytor som cykelparkering, förråd och upplysta gångar mellan entréerna. Allting kommer att ramas in av vackert mönstrat tegel och växtlighet året om och sedumtak på de mindre gårdsbyggnaderna.

Just nu endast 50 000 kr i förskottsbetalning!
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Just nu erbjuder vi endast 50.000 kr i förskottsbetalning (vanligtvis 100.000 kr) vilket är det enda du behöver betala när du tecknar förhandsavtal i Brf Gamlestads Plaza. Resten av betalningen sker först 2022 när du ska flytta in.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet