Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Nästan 100 kvm takterrass med milsvid utsikt över stad och omgivningar

Gamlestaden, Göteborg3-1101 - prel. Gert Tommessons gata

Till salu
Tillträde:Planerat vinter 2022/23Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 8Rum:2Boarea:54 kvmPris:2 875 000 krAvgift:3 659 kr

Bo bland visionärer, bryggmästare och långväga affärsresenärer

Vår första bostadsrättsförening i Gamlestaden bokades upp rekordsnabbt. Nu fortsätter succén med Brf Gamlestads Plaza!

Vårt nyaste tillskott i expansiva Gamlestaden inrymmer 75 nya hem, allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin, torktumlare och andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abbonemang för bredbandstelefoni. Föreningens parkeringsplatser nås enkelt med hiss ner i garaget under huset, flera av platserna är förberedda för elbil. Reser du hellre med cykel finns både cykelverkstad och cykelförråd - tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Njut av soltimmarna på terrass eller innergård
Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen högst upp i huset. Ta hissen de 27 metrarna upp till den nästan 100 kvm stora terrassen med utsikt över staden och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och upplyst panel som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap att vistas här samtidigt, utan att det känns trångt. Även innergården är anpassad för skönt uteliv. På det upphöjda trädäcket kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns gott om plats att duka upp långbord. Dessutom finns det ytor som cykelparkering, förråd och upplysta gångar mellan entréerna. Allting kommer att ramas in av vackert mönstrat tegel och växtlighet året om i form av träd och klätterväxter,.

Granne med världslitteraturhus, hotell och resecentrum
Med Västtrafiks nya resecentrum, Säveåns vatten och helt nybyggda kvarter blir det här den givna mötesplatsen i den nya stadsdelen. Fantastiska kommunikationer finns precis utanför porten, till Göteborg C tar du dig på 6 minuter utan byten.

Ingen budgivning - Slutbetalning först 2022!
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Även om du tecknar dig för en lägenhet nu, så sker slutbetalningen i slutet av 2022, i samband med inflyttningen av din nya bostad.

Välkommen på digital säljpremiär!
27 maj är det äntligen dags för säljpremiär för Gamlestads Plaza. Kl. 12.00 lanserar vi bostädernas säljpremiärsfilm och öppnar köpanmälan här på projektets hemsida. Köpanmälan är sedan öppen fram till den 7 juni kl. 12:00. Den är inte bindande, utan ger dig en möjlighet att nyttja din förtur och köplats. Är det flera personer som önskar samma bostad kommer den att erbjudas till den som varit intresseanmäld för projektet längst.

Har du frågor om Brf Gamlestads Plaza eller vill boka ett personligt möte är du

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet