Nästan 100 kvm takterrass med milsvid utsikt över stad och omgivningar

Gamlestaden, Göteborg3-1505 - Johan Gertssons gata 1

Såld
Tillträde:Planerat vinter 2022/23Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 8Rum:1Boarea:35 kvmAvgift:2 764 kr

Bo 6 minuter från city med 100 kvm takterrass!

Vår första bostadsrättsförening i Gamlestaden bokades upp rekordsnabbt. Nu fortsätter succén med Brf Gamlestads Plaza!

Vårt nyaste tillskott i expansiva Gamlestaden rymmer 75 nya hem, allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or. Alla med spännande arkitektur och smarta detaljer. De flesta bostäder får en generös balkong, många har två. Takhöjden och det generösa genomgångsljuset skapar rymd oavsett vilken lägenhetsstorlek du väljer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar levande ytor dit man gärna bjuder in vänner, familj och framtida grannar.

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin, torktumlare och andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Föreningens parkeringsplatser nås enkelt med hiss ner i garaget under huset, flera av platserna är förberedda för elbil. Reser du hellre med cykel finns cykelverkstad och cykelförråd - tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.

Njut av soltimmarna på terrass eller innergård
Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen högst upp i huset. Ta hissen de 27 metrarna upp till den nästan 100 kvm stora terrassen med utsikt över staden och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och upplyst panel som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap att vistas här samtidigt, utan att det känns trångt. Även innergården är anpassad för skönt uteliv. På det upphöjda trädäcket kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns gott om plats att duka upp långbord eller njuta av gårdens grillplats. Dessutom finns det ytor som cykelparkering, förråd och upplysta gångar mellan entréerna. Allting kommer att ramas in av vackert mönstrat tegel och växtlighet året om i form av träd och klätterväxter.

Granne med världslitteraturhus, hotell och resecentrum
Gamlestaden är mitt i en förvandling som kommer att göra stadsdelen till en av Göteborgs mest centrala. Här bor du mitt i händelsernas centrum, med Västtrafiks nya resecentrum, Säveåns vatten och helt nybyggda kvarter som granne. Fantastiska kommunikationer finns precis utanför porten, till Göteborg C tar du dig på 6 minuter utan byten.

Ingen budgivning - Slutbetalning under 2022
Lägenheterna kommer att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Även om du tecknar dig för en lägenhet nu, så sker slutbetalningen i slutet av 2022, i samband med inflyttningen av din nya bostad.

Har du frågor om Brf Gamlestads Plaza eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Frida Thorell, Fastighetsbyrån på 031-26 90 05

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet