Nästan 100 kvm takterrass med milsvid utsikt över stad och omgivningar

Gamlestaden, Göteborg3-1701 - Johan Gertssons gata 1

Såld
Tillträde:Planerat vinter 2022/23Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:8 / 8Rum:2Boarea:54 kvmAvgift:3 659 kr

Bo 6 minuter från city med 100 kvm takterrass!

Just nu ingår inflyttningspresent av ett värde upp till 50.000 kr till dig som köper bostad i Gamlestads Plaza. Ett erbjudande för bra för att missa!

Vårt nyaste tillskott i expansiva Gamlestaden rymmer 75 nya hem. Här bor du med spännande arkitektur och smarta detaljer. Takhöjden och det generösa genomgångsljuset skapar rymd oavsett vilken lägenhetsstorlek du väljer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar levande ytor dit man gärna bjuder in vänner, familj och framtida grannar.

Erbjudande: Inflyttningspresent värde upp till 50.000 kr
Just nu har vi ett exklusivt erbjudande när du köper en bostad i Brf Gamlestads Plaza. Du som tecknar avtal före den 8/1 2021 får ta del av ett riktigt bra erbjudande! Erbjudandet innebär att du får välja inflyttningspresenter för ett värde upp till 50.000. Du kan välja mellan inredningstillval till din nya bostad, presentkort på MediaMarkt eller presentkort på Ica. Du läser mer om erbjudandet här

Känslan av nybyggt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja på. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin, torktumlare och andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Njut av soltimmarna på terrass eller innergård
Som kronan på verket kommer takterrassen att vara belägen högst upp i huset. Ta hissen de 27 metrarna upp till den nästan 100 kvm stora terrassen med utsikt över staden och omgivningarna. Här möts du av en stor pergola, trätrall och upplyst panel som skapar en ombonad atmosfär. Det är gott om plats för flera sällskap att vistas här samtidigt, utan att det känns trångt. Även innergården är anpassad för skönt uteliv. På det upphöjda trädäcket kan du ta tillvara på soltimmarna och här finns gott om plats att duka upp långbord eller njuta av gårdens grillplats. Dessutom finns det ytor som cykelparkering, förråd och upplysta gångar mellan entréerna.

Granne med världslitteraturhus, hotell och resecentrum
Gamlestaden är mitt i en förvandling som kommer att göra stadsdelen till en av Göteborgs mest centrala. Här bor du mitt i händelsernas centrum, med Västtrafiks nya resecentrum, Säveåns vatten och helt nybyggda kvarter utanför porten. Fantastiska kommunikationer finns precis utanför porten, till Göteborg C tar du dig på 6 minuter utan byten.

Har du frågor om Brf Gamlestads Plaza eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Frida Thorell, Fastighetsbyrån på 070-777 35 94

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet