Interiörvisualisering sovrum. Gröna väggfärg är tillval. Med reservation för...

Vänersborg, HagaparkenBrf Hagalunden

Försäljning pågår
Tillträde:Preliminärt våren 2021Bostäder:41Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boyta:55-103 kvmPris:1 448 000-3 748 000 krAvgift:3 107-5 979 kr

Landa bland trädkronorna i Hagaparken

Brf Hagalunden erbjuder 41 moderna och välplanerade lägenheter i lugn, naturligt grönskande parkmiljö mitt i stan.

För alla som trivs i vänliga, vackra Vänersborg blir Brf Hagalunden en välkommen möjlighet till centralt, modernt och trivsamt boende. Vare sig du är redo för första bostadsköpet eller vill flytta till lägenhet mitt i stan när villan börjat kännas för stor, så kommer du att hitta hem i punkthusen bland trädkronorna. Här kan du njuta av att bo centralt och ändå omges av grönskande träd, buskar och andra växter.

Kvadrat för ett smart liv
Brf Hagalunden kommer att bestå av 41 genomtänkta, kvadratsmarta bostäder fördelade på två hus med sju respektive åtta våningar. Du väljer mellan en två på 55-69 kvm, en trea på 78 kvm eller en fyra på ca 100 kvm alla med god grundstandard. Alla lägenheterna har balkong med möjlighet till inglasning som tillval. Fyrarummarna har två balkonger var, gäst-WC, klädkammare och möjlighet att ta bort en vägg i sovrummet, för en öppnare planlösning. De större 2:orna, alla 3:or och 4:or har köksö i köket.

Gott om parkering
Det finns 41 parkeringsplatser i föreningen, där du som köpare erbjuds hyra en per bostad. Det kommer dessutom att finnas ytterligare sju parkeringsplatser för besökande. På tomten byggs även ett cykelförråd. Perfekt när man bor i cykelvänliga Vänersborg.

Gröna rum runt husen
Liksom regementsbyggnaderna har flera av träden i Hagaparken stått på platsen i hundra år. Vi är nöjda med att kunna spara ovanligt mycket av befintlig växtlighet, men vi kommer naturligtvis även att plantera nytt och utforma unika gröna rum för avkoppling och trivsel. Vi anlägger givetvis en bullervall med plank som skärmar av mot järnvägen som går sydväst om Hagaparken.

Svanenmärkt för miljön
Byggnaden är Svanenmärkt, vilket innebär att den har både sund inomhusmiljö och begränsad påverkan på miljön. Givetvis finns här även ett miljöhus, för sopsortering och återvinning, som placeras intill bilparkeringen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Välj pris - Ingen budgivning.
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Hagaparken kommer att kunna välja pris. Förutom vårt grundpris kan du välja att köpa din lägenhet till ett lägre pris och istället betala en högre månadsavgift, eller ett högre pris som ger en lägre månadsavgift. Ditt val av pris påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Svante Olofsson

Svante OlofssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 52Kontakta mig via e-post

Lotta Andersson

Lotta AnderssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 51Kontakta mig via e-post