Interiörvisualisering sovrum. Gröna väggfärg är tillval. Med reservation för...

Hagaparken, Vänersborg3-1001 - Repslagarvägen 3

Till salu
Tillträde:Mars-Maj 2021Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 8Rum:2Boyta:69 kvmHiss:JaPris:1 998 000 krAvgift:4 262 kr

Yteffektiv 2 rum och kök om 69 kvm med uteplats

Nybyggda, genomtänkta bostäder i lugn och grönskande parkmiljö mitt i stan.

Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett sovrum. Hela bostaden har vita väggar, kulör går att få som tillval. I samtliga rum ligger en trestavig mattlackad ekparkett. I hallen grå klinker. Uteplats i söderläge med möjlighet till inglasning som tillval.

Köket
Köket från Marbodal har släta vita luckor, laminatbänkskiva med underlimmad ho med belysning över bänkskiva. I denna 2:a ingår också en köksö. Samtliga vitvaror är från Electrolux, (induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin, micro samt inbyggnadsugn). Som tillval kan du välja på andra luckor och kulörer, rostfria eller integrerade vitvaror samt stenbänkskiva.

Badrummet
Badrum med grått klinkergolv, med vita helkaklade väggar och inredning från INR. Tvättställ med kommod, spegelskåp med ovanbelysning, handukstork, duschhörna med väggar i glas. Badrummet har även tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med en ovanliggande arbetsyta samt överskåp. Som tillval kan du bland annat välja komfortvärmegolv, takdusch, annan färg på klinker, bänkskiva och uppgradera vitvaror.

Förrådet nära till hands
Lägenhetens förråd är placerad i lägenheten vilket gör att du enkelt når dina saker när du behöver dem.

Gott om parkering
Det finns 41 parkeringsplatser i föreningen, där du som köpare erbjuds hyra en per bostad. Det kommer dessutom att finnas ytterligare sju parkeringsplatser för besökande. På tomten byggs även ett cykelförråd. Perfekt när man bor i cykelvänliga Vänersborg.

Välj pris - Ingen budgivning!
Du som väljer att köpa en lägenhet i Brf Hagalunden kommer att kunna välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Svante Olofsson

Svante OlofssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 52Kontakta mig via e-post

Lotta Andersson

Lotta AnderssonSvensk Fastighetsförmedling0521-655 51Kontakta mig via e-post