I föreningen finns en gemensam uteplats mot naturen. Visualiseringsbild, rese...

Hälle Lider, Uddevalla1104 - Hälle Lider 14

Till salu
Tillträde:2019-03-26Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 5Rum:3Boyta:83 kvmPris:2 579 000 krAvgift:4 349 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning i vår visningslägenhet!

Läs mer

Ljusa, öppna och kvadratsmarta lägenheter!

Här har vi en modern och rymlig trea med inglasad balkong i sydvästligt läge!

Arkitektens bakomliggande tanke har varit att skapa ljusa och öppna lägenheter som känns större än de är och tar till vara på alla kvadratmeter. Badrummet är rejält tilltaget så att två personer kan borsta tänderna samtidigt trots morgonhumör. Sovrummen är placerade på skuggsidan för att undvika morgonsol i ögonen. Du har ett förråd i bottenplan och lägenheten har dessutom en klädkammare. Du får helt enkelt ett boende som är genomtänkt in i minsta detalj.

Lägenheten håller en genomgående bra nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement man önskar. I badrummet finns klinkers, en smidig hörndusch och en fast badrumsmöbel från Vedum. Köket är modernt utrustat med dämpade fullutdragslådor, induktionshäll och varmluftsugn (samtliga vitvaror är från Siemens).