Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Kök, Brf Hälle Lider, Ljungskile. Med reservation för ändringar.

Hälle Lider, Uddevalla1204 - Hälle Lider 14

Till salu
Tillträde:2019-03-27Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 5Rum:3Boyta:83 kvmPris:2 699 000 krAvgift:4 349 kr

Nästa visning:

Välkommen på visning i vår visningslägenhet!

Läs mer

Trea på tredje våning med ett svårslaget läge!

Då lägenheten är belägen på ett av de övre våningarna , kommer du dessutom få ta del av det speciella ljuset över havet längre bort i väster.

Välkommen till Brf Hälle Lider, Ljungskile
Ljungskile ökar hela tiden i popularitet och idag finns det ont om nybyggda lägenheter. De 31 bostadsrätterna i Brf Hälle Lider får en mycket bra standard som gör det fina läget rättvisa och låter den som flyttar in sätta sin personliga prägel redan från början. 

Arkitektens bakomliggande tanke har varit att skapa ljusa och öppna lägenheter som känns större än de är och tar till vara på alla kvadratmeter. Badrummen är rejält tilltagna så att två personer kan borsta tänderna samtidigt trots morgonhumör. Sovrummen är placerade på skuggsidan för att undvika morgonsol i ögonen. Alla får förråd på bottenplan och de större lägenheterna har dessutom smarta inbyggda klädkammare. Du får helt enkelt ett boende som är genomtänkt in i minsta detalj.

Lägenheterna håller en genomgående bra nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement man önskar. I badrummet finns klinkers, en smidig hörndusch och en fast badrumsmöbel från Vedum. Köket är modernt utrustat med dämpade fullutdragslådor, induktionshäll och varmluftsugn (samtliga vitvaror är från Siemens).

Vi är nu i ett skede där samtliga lägenheter i Brf Hälle Lider är inredda. Under Dokument & Länkar hittar du de val som vår inredare har gjort i just ditt hem!