Lägenhetsblad

Hälle Lider, Uddevalla1208 - Hälle Lider 14

Såld
Tillträde:2019-03-27Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 5Rum:4Boarea:99 kvmAvgift:5 034 kr

Ljusa, öppna och kvadratsmarta lägenheter!

I en av Västkustens pärlor, Ljungskile planeras nya moderna lägenheter med vardagslyx mitt emellan morgondopp och skogspromenad.

Välkommen till Brf Hälle Lider, Ljungskile
Ljungskile ökar hela tiden i popularitet och idag finns det ont om nybyggda lägenheter. De 32 bostadsrätterna i Brf Hälle Lider får en mycket bra standard som gör det fina läget rättvisa och låter den som flyttar in sätta sin personliga prägel redan från början.

Arkitektens bakomliggande tanke har varit att skapa ljusa och öppna lägenheter som känns större än de är och tar till vara på alla kvadratmeter. Oavsett om du flyttar in i en 2:a, 3:a eller 4:a. Badrummen är rejält tilltagna så att två personer kan borsta tänderna samtidigt trots morgonhumör. Sovrummen är placerade på skuggsidan för att undvika morgonsol i ögonen. Alla får förråd på bottenplan och de större lägenheterna har dessutom smarta inbyggda klädkammare. Du får helt enkelt ett boende som är genomtänkt in i minsta detalj.

Hög standard och gott om tillval.
Lägenheterna håller en genomgående bra nivå, allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet. Ekparkett i samtliga rum och vackert vitmålade väggar som gör det enkelt att börja inreda och själv addera de färgelement man önskar. I badrummet finns tidlösa grå klinkers, en smidig hörndusch och en fast badrumsmöbel från Vedum. Köket är modernt utrustat med dämpade fullutdragslådor, glaskeramikhäll och varmluftsugn (samtliga vitvaror är från Siemens). Vill du sätta din personliga prägel på lägenheten redan innan inflyttning så finns det gott om tillval att göra. Allt från färg på skåpsluckor, kakel och knoppar till bänkskivor eller varför inte rostfri kyl & frys.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?
På Peab vill vi att så många som möjligt ska kunna köpa en ny lägenhet. Men ingen människa är den andra lik. Ålder, inkomst och storlek på familjen är olika faktorer som påverkar ens livssituation. Därför har vi olika prisnivåer, så att du kan välja det pris som bäst passar din situation och din plånbok. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Varmt välkommen att kontakta anita.kamperin@peab.se, telefon 0733-37 33 83 för mer information.