Om objektet

Bostadsrätter i fantastisk miljö
Tänk dig att kunna bo med naturen runt knuten och samtidigt bara ha några kilometer till all tänkbar service i centrala Trollhättan. Tänk dig att kunna få villakänsla i ett plan med en liten trädgård och samtidigt kunna njuta av alla bekvämligheter det innebär att ingå i en bostadsrättsförening.

Bara ett stenkast från Strömslunds vackra natur planerar vi för Brf Hälltorps Gård med 21 moderna bostadsrätter. Lägenheterna planeras i åtta separata envåningshus med sköna gårdsmiljöer som skapar samvaro för de boende i området. Förutom de gemensamma gårdarna ingår en mindre trädgårdsyta till samtliga lägenheter i föreningen. Perfekt för den som har gröna fingrar. Målet är att ge en riktig villakänsla, oavsett om du väljer en 2:a, 3:a
eller 4:a. Men du slipper ansvaret för saker som annars måste göras som villaägare, t ex att underhålla fastigheten, klippa gräs och skotta snö.

Skolor, fritidsaktiviteter och friluftsliv precis utanför knuten
De boende i Hälltorps Gård kommer att ha mycket att välja på. Området har flera förskolor att välja mellan, samtliga på gångavstånd. Mitt i området ligger Hälltorps Gårds egna lekplats. Dessutom finns grundskola och fritidsverksamhet i angränsande Strömslund. Lika viktigt som bra skolor för barnen är möjligheterna till en aktiv fritid. Är du naturintresserad och gillar utomhusaktiviteter som ridning, simning, promenader eller friluftsliv? Precis nerför backen ligger en av Trollhättans mest kända ridklubbar, med ridskola och eget kafé. Strax bredvid ligger också badsjö, joggingspår, fina promenadstråk och en brukshundsklubb.

Känslan av nybyggt
Det är en speciell känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. Alla bostäder i Brf Hälltorps Gård kommer att ha en god grundstandard. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin och vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Till varje lägenhet kommer både förråd och parkeringsplats att finnas.

Välj pris - Ingen budgivning!
De som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Hälltorps Gård kommer att ha möjlighet att välja mellan två olika prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få en högre månadsavgift. Bostäderna säljs även till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

Alla bilder

Kontakt

Sofia Sandflo, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 0520-428020

Sofia Adolfsson, Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 0769-49 49 84

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.