Om objektet

Välkommen till Brf Källtorpslyckan. Här lever du livet i stans tryggaste område!

Välkommen till Brf Källtorpslyckan. Här lever du livet i stans tryggaste område!

Modernt och prisvärt, med närhet till det mesta
De 40 lägenheter som vi bygger i Brf Källtorpslyckan ryms i sju separata tvåvåningshus.

Välplanerat och effektivt
Lägenheterna är yteffektiva och välplanerade vilket innebär att du slipper betala för några onödiga kvadratmeter. Vi erbjuder lägenheter på 2-4 rum och kök (54-81 kvm) där det även ingår ett mindre förråd till varje lägenhet. Balkong eller uteplats till varje lägenhet.

Personligt redan vid inflyttning
I varje lägenhet kommer det att finnas tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin på plats redan vid inflyttning. Och för att du ska kunna sätta din personliga prägel på bostaden har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du kan välja köksluckor, bänkskivor, kakel och annan inredning efter eget tycke och smak.

Parkering och övriga utrymmen
Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats

Möjlighet till egen odling
Förutom de gemensamma gårdarna ingår en stor balkong eller uteplats till varje lägenhet. De som bor i markplan får utöver sin uteplats en mindre trädgårdslya till sitt förfogande. Perfekt för dig som har gröna fingrar!

Här skulle man vilja växa upp. Och bli gammal
Förskola eller äldreomsorg? Skatepark eller skogspromenader? Middag på Strandgatan eller kvällsfika på balkongen? Brf Källtorpslyckan erbjuder bekväma bostäder för dig som uppskattar trygghet, aktivitet och bekvämlighet. I livets alla faser.

Ingen budgivning - låt plånboken påverka priset
I Brf Källstorpslyckan erbjuder Peab ett mindre antal att välja alternativet med lägre pris - högre avgift. På detta vis blir våra bostäder tillgängliga för fler och vi skapar levande bostadsområden där människor med olika ålder och bakgrund kan mötas.

Kontakta Anita Kamperin 0733 - 37 33 83, anita.kamperin@peab.se för mer information.

Alla bilder

Kontakt