Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Borås, RegementsstadenBrf Korpralen 1914

Kommande
Tillträde:2022/2023Bostäder:68Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boarea:39-120 kvm

Bo med närhet till allt i Borås unika stadsdel

Efter hög efterfrågan om att bo natur- och stadsnära i Regementsstaden, planeras nu nya bostadsrätter i Brf Korporalen 1914

Nu fortsätter utbyggnationen av attraktiva Regementsstaden i Borås, nästa etapp som planeras är Brf Korpralen 1914. Med Regementsstadens historiska miljö och kulturarv som lever kvar blir området en unik plats att bo på.

Vi planerar just nu moderna och väldisponerade hem med balkong
Nu planerar vi nya hem i Brf Korpralen 1914. Här skapar vi nya bostadshus som kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och god förvaring. Alla bostäder får en möblerbar balkong eller takterrass. Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Självklart har vi även planerat för din bil, under huset byggs värmegarage där du enkelt kommer ner direkt med hiss. Fler markparkeringar planeras i närheten av huset.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär. Vi planerar att säljstarta Brf Korpralen 1914 efter sommaren 2020.

Regementsstaden växer just nu i harmoni med den historiska miljön och det kulturarv du finner här. Planeringen av kommande etapper planeras för fullt och kommer att bestå av blandad bebyggelse. I framtiden kan du förvänta dig allt från punkthus och flerbostadshus till lägre kvarter med lägenheter, radhus och gårdshem. Ägandeformerna kommer att variera. Visionen är att det ska finnas livsmedels- och servicebutiker, barnomsorg, skolor, kommunal service, restauranger, caféer, frisörer och mycket annat. Mellan de olika byggnaderna kommer det skapas plats för avgränsande gaturum, torg och skyddade gårdar. Här ska det vara enkelt att röra sig och att mötas.

Varför välja bort något om du inte behöver? Här får du både och.
Regementsstaden liknar inget annat. Mest för att du inte behöver välja bort något. Nära både centrum och natur. Shopping och fiske. Krogliv och picknickkorg. Kollektivtrafik och joggingspår. Det är nytänkande. Det är välkomnande. Det är både och. Regementsstaden blir ett område som kommer att sjuda av liv och rörelse, där historia möter framtid. Här kan du njuta av allt från det högkvalitativa boendet till den unika miljön. Redan idag ligger Kunskapsskolans grundskola på Kaserngården och på bara några kilometers avstånd hittar du också flera gymnasieskolor och inte minst Borås Högskola med ca 15 000 utbildningsplatser. Till stadens centrum har du knappt 1,5 kilometer med hela utbudet av kultur, shopping, underhållning, restauranger och caféer. Och om du någon gång vill uppleva något annat är R40 mot Landvetter Airport och Göteborg inte långt bort.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna i Korpralen 1914 byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller markvisning!

Kontaktpersoner
Magnus Mattiasson

Magnus MattiassonSkandiamäklarna0733-358 000Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt