Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visionsbild Brf Korpralen 1914

Borås, RegementsstadenBrf Korpralen 1914

Kommande
Säljstart:Digital Säljpremiär 26 augusti 2020Tillträde:2022/2023Bostäder:34Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boarea:39-130 kvmPris:1 200 000-3 720 000 krAvgift:3 379-7 960 kr

En ny tid börjar nu

Ibland vill man bara iväg till något nytt. Man drömmer om att kunna sälja den gamla villan eller kliva in i sin första bostadsrätt på riktigt.

Och nu händer det. I attraktiva Regementsstaden, Borås planerar vi för nästa etapp bostadsrätter. Moderna och ljusa lägenheter med närhet till både naturen och city. Ett bekvämt och lättskött boende, där varje lägenhet får en egen balkong eller takterass.

Bostadsrättsföreningens namn blir Korpralen 1914. En plats där gammalt möter nytt, och ett namn som påminner om områdets kulturhistoriska värde. Mitt bland de vackra gamla regementsbyggnaderna. Regementsstaden växer långsamt fram till en ny stad i staden, med moderna bekvämligheter och goda kommunikationer till övriga stadsdelar. Ska du bara ner till city? Då räcker det gott med cykeln. Resan tar bara ett par minuter. Ett ny tid kan börja nu. Anmäl dig och få förtur att välja lägenheten som passar dig bäst.

Moderna väldisponerade hem med balkong
Nu planerar vi nya hem i Brf Korpralen 1914. Här skapar vi nya bostadshus som kommer att smälta väl in i den historiska miljön runt det nya torget. Oavsett vilken storlek du är intresserad av kan du räkna med genomtänkta lösningar och god förvaring. Alla bostäder får en möblerbar balkong eller takterrass. Arkitekterna bakom de nya bostäderna har haft stort fokus på att skapa moderna och väldisponerade hem där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Självklart har vi även planerat för din bil, under huset byggs värmegarage där du enkelt kommer ner direkt med hiss. Fler markparkeringar planeras i närheten av huset.

Ta chansen att vara med från början
Vi är ännu i ett tidigt skede i detta projekt men lämna gärna in en intresseanmälan redan idag så får du förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kommer att kontakta dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär. Vi planerar att säljstarta Brf Korpralen 1914 efter sommaren 2020.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och andra material att välja bland. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. Grundstandarden är hög redan från början Induktionshäll och integrerad diskmaskin är standard. I månadsavgiften ingår värme, bredband (hastighet upp till ca 100 Mbit/sek), digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Bostäderna i Korpralen 1914 byggs med hög hållbarhetsprofil och blir Svanenmärkta.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller markvisning!

Kontaktpersoner
Magnus Mattiasson

Magnus MattiassonSkandiamäklarna0733-358 000Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?