Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visionsbild Brf Korpralen 1914

Regementsstaden, Borås11-1101 - Mannerfelts Väg 11

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:BostadsrättVåning:2 / 7Rum:4Boarea:108 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Pris:2 995 000 krAvgift:6 740 kr

En ny tid börjar nu

Hitta hem i en stor 4 RoK om 108 kvm på andra plan. Här får du en stor härlig uteplats om 23 kvm, du får både mindre WC och stort badrum.

Den 26 augusti kl 12.00 har vi säljpremiär för Brf Korpralen 1914. Då öppnar köpanmälan och du kan då välja vilken eller vilka lägenheter du är intresserad av att köpa. När köpanmälan stänger kommer du bli uppringd i turordning från när du gjorde din intresseanmälan - har du inte gjort en intresseanmälan så gör det nu!

Låt tillvalen spegla din personlighet
Vilken inredningsstil gillar du? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Vi erbjuder ett fint standardsortiment men också flera tillval mot extra kostnad. Att flytta in i en bostad där allt är orört och helt nytt är en lyxig känsla.

Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.