Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Vardagsrum från lägenhet om 3 rok, 66 kvm. Öppen planlösning mellan kök och v...

Kviberg, Göteborg57-1001 - Ingrid Wallbergs gata 57

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:3Boarea:66 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns cykelförråd, förråd och samlingslokal.Pris:3 150 000 krAvgift:4 449 kr

Nästa visning:

Välkommen att boka tid för visning

Läs mer

ETT BOENDE SOM I ALLA LÄGEN GER DIG BÅDE OCH!

Hitta hem i en 3 RoK om 66 kvm, en gavellägenhet med fint ljusinsläpp. Här bor du på första plan, men ändå får du en balkong som är en bit över mark.

Vill du bo granne med Gamlestadens storstadsliv, Utbys populära villaområden och ha natur och aktivitet utanför dörren? Välkommen till Kviberg - Här bygger vi andra etappen av Kvibergs Landeri. Ytterligare 40 välplanerade lägenheter, 2-4 rok med balkong och uteplats.

Nordöstra Göteborg blomstrar som aldrig förr och det satsas ordentligt på Kviberg. Runt Brf Kvibergs Landeri växer ett helt nytt kvarter och bostadsområde fram. Precis utanför fönstret breder en sommaräng ut sig ner mot den grönskande Säveån. I närheten hittar du även en toughestbana, lekplats och hundrastgård!

Låt tillvalen spegla din personlighet
Gillar du skandinavisk stil? Eller vill du kanske ha det lite varmare och mysigare? Vad sägs som ett sovrum som flörtar lite med det orientaliska eller gillar bättre flera nyanser av grått? Det bästa med en nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem.

Ingen budgivning
Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså jobbiga och stressiga budgivningar.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet